Participă la un eveniment informativ despre sănătatea copiilor și oferă-i Mihaelei șansa la o viață normală!

La doar 18 ani, Mihaela Albot a fost diagnosticată cu tumoare la glanda hipofizară, o suferință care i-a răpit copilăria și adolscența. Mihaela își dorește să iasă învingătoare din lupta grea, iar pentru acest lucru are nevoie de ajutorul nostru!

separator

Cum o poți ajuta? Participă la un eveniment informativ despre sănătatea copiilor și oferă-i tinerei șansa la o viață normală.Proiectul „Să-i oferim sănătății o nouă șansă” organizează un eveniment cu tematica: „Nu lăsa sănătatea copilului tău în mâinile destinului…ar putea fi prea târziu”.

În cadrul evenimentului vei afla lucruri utile despre problemele de sănătate ale copiilor, cauzele acestora și despre modalitățile de prevenire. De ce tratamentele de ieri nu mai sunt eficiente?

Care-s dușmanii sănătății copilului? Ce se ascunde în spatele alergiilor? Cum protejăm sistemul nervos al copilului într-o societate „bolnavă”? De ce cancerul răpește tot mai des copiii?

Află toate răspunsurile de la specialiști cu experiență, dar și informații curioase despre metodele netradiționale de investigare a sănătății. Toți participanții vor avea parte de concursuri și surprize.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 iulie 2019, bd. Mircea cel Bătrân 4/3 (Pretura Sectorului Ciocana), cu începere de la ora 10:00.

Costul unui bilet este de 100 lei. Toți banii colectați vor fi mdonați pentru tratamentul Mihaelei.

Pentru rezervarea biletelor completați formularul AICI sau apelați la 069641307.

Inclusiv în cadrul evenimentului, poți face o donație pentru Mihaela.

Deplâns de prieteni. Un bărbat de 57 de ani s-a înecat în limanul Nistrului în timp ce se afla la odihnă
Articolul anterior
Video. Momentul în care o femeie din capitală este urmarită și jefuită de doi indivizi
Articolul următor
Alte articole interesante