Participă și tu la Concursul mărcilor recunoscute Notoium Trademark Awards 2022

Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART oferă posibilitatea ca cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public în cadrul Concursului celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova – NOTORIUM 2022, ediția a 7-a.

Concursul se va desfășura în perioada 5 septembrie – 30 septembrie 2022, la 170 de categorii de produse și servicii, cu participarea a peste 5000 de mărci comerciale autohtone și străine. 

Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe notorium.md/send până pe 23 septembrie, pentru parteneriate accesați https://notorium.md/invitatie2022-ro.pdf .

Concursul va fi disponibil cu voting online și SMS voting pe pagina oficială www.notorium.md, cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile din Moldova. Pentru că se ține de cont de principiul de calitate și transparență, pentru prima dată în Moldova, de pe un număr de telefon va fi posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Recomandăm să participați activ în concurs, să votați și să publicați pe rețelele sociale informația Dvs. de votare, pentru obținerea unui rezultat mai bun (pe https://notorium.md/promovare găsiți exemple de promovare utilizate anterior de participanții concursului).  În cadrul NOTORIUM 2022 se va desfășura Gala de premiere a câștigătorilor celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova, top 3 învingători, la fiecare categorie. 

Exemplele de promovare utilizate de participanți la edițiile anterioare ale Concursului Notorium le găsiți pe https://notorium.md/promovare .

BENEFICIILE PARTICIPANŢILOR LA CONCURSUL MĂRCILOR RECUNOSCUTE NOTORIUM 2022

 1. Înregistrarea gratuită la Concurs; 
 2. Prezența gratuită pe site-ul NOTORIUM pentru mărcile comerciale participante la Gală pentru 1 an.
 3. Promovarea evenimentului în cele mai importante resurse media şi la cele mai importante evenimente destinate business-ului din Moldova;
 4. Realizarea unui spot video pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului şi a logotipului companiei Dvs.
 5. Realizarea unei fotografii pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului, medaliile NOTORIUM şi logotipului companiei Dvs.
 6. Distribuirea unei oferte promoţionale a învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/Notorium.md/.
 7. Distribuirea la postările învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/Notorium.md/.
 8. Posibilitatea ca învingătorii să ţină un discurs de pe scenă, în momentul primirii distincţiei, cu referire la marca sa.
 9. Prezența şi promovarea în Catalogul сelor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova NOTORIUM 2019, pentru mărcile comerciale participante la Gală;
 10. Beneficierea de ofertă promoţională de promovare a mărcii comerciale din partea partenerilor NOTORIUM.
 11. Beneficierea de ofertă promoţională de înregistrare a mărcii comerciale din partea companiei INTELSTART SRL – www.intelstart.md, www.facebook.com/Intelstart/ 
 12. Posibilitatea de a deveni parteneri ai Concursului şi Galei de Decernare a Premiilor NOTORIUM şi de a beneficia de avantajele acestuia, oferta de parteneriat o puteţi solicita la info@notorium.md.
Printre brandurile premiate, la cele 6 ediții NOTORIUM, 2016 – 2021 sunt și:

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: info@notorium.md, de asemenea la organizatorii evenimentului: +37361015599, +37360007050.

Comandantul mercenarilor ruși Wagner a fost ucis în Ucraina. El a mai luptat în Cecenia, Siria, Libia și Georgia

Comandantul mercenarilor Wagner, Alexei Nagin (indicativul „Terek”), a fost ucis în Ucraina. El a fost eliminat lângă Bahmut la 20 septembrie, anunță numeroase surse ucrainene.

El era un apropiat al lui Evgheni Prigojin, afaceristul care a înființat gruparea Wagner. Nagin a fost decorat post-mortem cu titlul de Erou al Federației Ruse.

Moartea mercenarului Alexei Nagin în Ucraina a fost confirmată de presă din Rusia.  Evgheni Prigojin a participat de altfel la înmormântarea să.

Un om de afaceri apropiat de Kremlin, Evgheni Prigojin, a admis luni că a fondat, în 2014, grupul paramilitar Wagner pentru a lupta în Ucraina și a recunoscut prezența lui în special în Africa, Orientul Mijlociu și America Latină, transmite agenția France Presse, citată de Agerpres.

Într-o postare pe rețelele sociale ale companiei sale Concord, Prigojin a spus că a fondat grupul paramilitar în scopul trimiterii de combatanți competenți în regiunea ucraineană Donbas, în 2014.

”La acel moment, 1 mai 2014, a luat naștere un grup de patrioți care și-a luat numele Grupul tactic al batalionului Wagner”, a explicat omul de afaceri într-un comunicat.

Grupul Wagner este suspectat de mai mulți ani că pune în practică planurile Kremlinului în diferite teatre de operațiuni, ceea ce Moscova a dezmințit constant.

Evgheni Prigojin este acuzat de numeroase puteri occidentale și de media ruse de finanțarea grupului Wagner, ai cărui combatanți au fost văzuți mai ales în Siria, Libia, Ucraina și Republica Centrafricană.

Kremlinul a respins întotdeauna că are legături cu grupări paramilitare.

sursa

Forţele ucrainene recuceresc oraşul Kupiansk şi alungă trupele ruse de pe malul estic al râului Oskil

Forţele ucrainene au cucerit întreg teritoriul oraşului Kupiansk şi au alungat trupele ruse din poziţiile de pe malul estic al râului Oskil, care desparte oraşul din nord-estul Ucrainei.

soldati ucraina

Cea mai mare parte a oraşului Kupiansk, un nod feroviar strategic, a fost recucerită la începutul acestei luni, ca parte a unei contraofensive uimitoare a trupelor ucrainene în nord-estul ţării, conform presei străine.

Unele trupe ruse au rezistat pe malul estic al râului Oskil, peste un pod rutier distrus.

Civilii au fugit pe teritoriul ucrainean în timp ce bombardamentele continuau zi şi noapte.

Încă un oligarh rus a fost găsit mort. E sinucidere, conform anchetei

Șirul morților suspecte în rândul oligarhilor ruși continuă. Managerul Relațiilor Publice al Căilor Ferate Ruse și-a pierdut viața într-un mod suspect.

Oligarhul, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit împușcat în locuința sa din Moscova. Anchetatorii au spus despre moartea sa că este o sinucidere, însă nu au dezvăluit mai multe detalii despre acest caz.

Decesul managerul de PR al Căilor Ferate Ruse face parte dintr-un șir de morți suspecte care a fost declanșat la începutul ofensivei ruse în Ucraina.

Din februarie și până acum zeci de oligarhi ruși au murit, iar decesele tuturor au fost declarate sinucideri. 

sursa

Opt alpiniști au murit în încercarea de a urca pe cel mai înalt vulcan activ din Eurasia
Articolul anterior
Veste bună pentru locuitorii din suburbiile Capitalei! Primăria a achiziționat 84 de autobuze pentru aceste localități
Articolul următor