Participantele Next Top Model by Cătălin Botezatu, mănâncă pe ascuns!

Cătălin Botezatu, organizatorul concursului Nest Top Model România, este foarte strict în ceea ce priveste alimentația participantelor. Nu le scapă din ochi pe frumoasele aspirante la marele titlu nici un minut. În speranța că se pot relaxa fără a mai ține cont de reguli,  fetele au decis să se retragă mai departe pentru a savura câte un sandwich.

separator

Din păcate însă au fost observate de Cătălin, care a reacționat destul de vehement, când a văzut ce mănâncă fetele. Una din fete, destul de panicată că va fi prinsă de designer, s-a ascuns după o canapea pentru a-și termina sandwich-ul.
În timp ce fetele erau mustrate de Cătălin, Lavinia, fata cu pricina, a mâncat în grabă, reușind să se ferească de repcile acide ale desingnerului. Gestul ei, însă, poate să atragă sancțiuni importante.

“Înțeleg că vă e foame, dar nu pâine. Poți să mănânci maxim o feliuța de pâine pe zi. O jumătate de felie, atât! Ți-ai șters tot rujul. Un manechin trebuie să știe să și mănânce. Dacă tot mănânci cu rujul pe bot, trebuie să știi să mănânci, adică în vârful buzelor. Asta, în cazul în care trebuie să mănânci rujata, pentru că acum arăți ca o mască”, i-a spus Catalin uneia dintre concurente.

Regulile cantonamentului, expuse în văzul tuturor, sunt foarte stricte, iar fetele știu că fiecare abatere poate atrage sancțiuni. Iar pe lângă faptul că nu au voie cu telefoane mobile și laptopuri, ele nu au voie nici să primească vizite sau să părăsească hotelul fără autorizația cuiva. De asemenea un punct important în regulamentul concursului  este cel legat de dietă. Aici fetele trebuie să se cântărească zilnic, iar dacă se îngrașă mai mult de trei kilograme sunt eliminate.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Butoniera mirelui-accesoriul unei ţinute chic!
Articolul anterior
Uite cum arată acum celebrele fete Bond
Articolul următor
Alte articole interesante