Pasager depistat în aeroport cu trei capsule pline cu aur ascunse în rect

Unitatea de Informații a Vămilor din Hyderabad, India, a interceptat în dimineața zilei de marți, 28 martie 2023, un pasager care sosise din Dubai cu zborul EK-524 și care ascundea aur sub formă de pastă în rectul său.

Pasager depistat în aeroport cu trei capsule pline cu aur ascunse în rect

În urma percheziției, au fost găsite trei capsule de aur în pastă, cântărind în total 840 de grame și având o valoare aproximativă de 51,24 de lakh (circa 61.000 de euro).

Pasagerul a fost arestat imediat, în conformitate cu prevederile Legii Vămilor Indiene din 1962, informează publicația indiană Siasat.

Într-un caz similar, un alt pasager indian care a sosit din Dubai cu zborul 6E 1466 în aceeași dimineață a fost, de asemenea, interceptat de ofițerii vamali.

În urma controlului bagajului, au fost descoperite două bare de aur, cântărind 233 de grame și având o valoare aproximativă de 14,23 de lakh (circa 16.600 euro).

Acestea erau ascunse între cutii cu ulei de pește, aflate în bagajele pasagerului.

sursa

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Papa Francisc în palton alb de puf. Imagine virală pe rețelele de socializare creată de inteligența artificială
Articolul anterior
Moarte cumplită pentru un tânăr: S-a înecat cu o bucată de pizza și a murit în fața părinților săi
Articolul următor