Pasha Parfeni a făcut rost de câteva măști de diving, pentru medicii de la Spitalul Clinic Republican

Toată lumea se solidarizează în lupta contra coronavirusului, iar Pasha Parfeni a relatat un lucru curios pe pagina sa de facebook. Artistul est cel care a făcut rost de câteva măști pentru față pe care le folosesc înotătorii și care s-au dovedit a fi mai eficiente pentru a proteja medicii.

separator

,,Alaltăieri dimineața am primit un apel de la Dl Anatol Ciubotaru (n.r. ex-directorul spitalului republican) cu așa o întrebare – dacă am cumva acces la niște măști de diving care acoperă toată fața”, scrie artistul.

,,Eu personal sunt pasionat de diving și știu oameni din Diving Club Moldova care le au. Împreună cu Serghei Legheida am făcut un apel la cunoscuți pasionați de scufundări, și am primit oferte – le mulțumesc mult pentru ajutor! În câteva ore am dus la spital 6 măști.

Iată atât de simplu. Iată prin astfel de căi, câtuși de puțin, dar totuși s-a rezolvat întrebarea siguranței personalului medical al unui spital care e în contact direct cu cele mai grave cazuri de Covid-19. Și asta în timp ce în Italia poliția a fost cea care a făcut rost de astfel de măști pentru medici – le-a preluat din toate magazinele de specialitate. Iar la noi se „decapitează” pentru activități înafara protocolului. De câteva zile, medicii de la Spitalul Clinic Republican lucrează cu aceste măști”, a mai menționat Pasha Parfeni.

Ce spune un coleg de muncă despre medicul din Chișinău, răpus de Covid-19?
Articolul anterior
Amenzi în sumă de 2 milioane de lei pentru persoanele fizice și agenții economici care nu respectă regimul de carantină
Articolul următor
Alte articole interesante