Pasha Parfeni: ,,Îmi doresc ca toată Europa să vrea să vină să-și petreacă vacanțele la noi”

Interpretul Pasha Parfeni își promovează intens piesa lansată pentru Eurovision 2020. Artistul își dorește să ajungă cu un mesaj frumos către turiștii din toată lumea pentru a-i convinge să ne vizitize țara.

separator
În acest scop, interpretul împreună cu echipa sa au lansat un show vesel și colorat pentru piesa ,,My Wine”, ,,așa încât toată Europa să vrea să vină să-și petreacă vacanțele la noi. ,,Simt că anul acesta atât juriul cât și publicul va fi alături de mine în acest scop suprem. Deci, pe 29, votați pentru o viață nouă, votați numărul 9!”, este mesajul pe care ni-l transmite artistul.

,,La câțiva ani de la nașterea mea, 178 de țări s-au unit într-un parteneriat global prin care și-au propus să facă lumea mai bună. În acel an, 30% din populația globului pământesc trăia sub pragul sărăciei. De atunci, datorită Obiectivelor Globale de Dezvoltare, procentul sărăciei a scăzut impresionant până la 10%. Eu demult rezonez cu aceste valori, iar co-autoarea mea Vica Demici lucrează în proiecte internaționale majore în acest domeniu”, menționează Pasha Parfeni.

Iată de ce, cu piesa My Wine, ne-am propus să contribuim la implementarea Obiectivelor Globale în Moldova și la eliminarea clișeului de cea mai săracă țară din Europa, invitând europenii la noi în vacanțe. Votați numărul 9 la finala Eurovision Moldova pe 29 februarie ca să mergem toți la Rotterdam și să povestim despre cauza noastră nobilă de pe o platformă internațională!”

 

 

Gripă în Moldova. E criză de locuri în spitale: doar cei în stare gravă și femeile însărcinate sunt internate
Articolul anterior
Proteste legate de coronavirus în Ucraina: Ministrul Sănătăţii anunţă că va sta, din solidaritate, în carantină
Articolul următor
Alte articole interesante