Pasiunea pentru flori a devenit o afacere profitabilă pentru o familie din Sângerei

Pasiunea pentru flori a devenit o afacere profitabilă pentru familia Erhan din satul Dobruja, raionul Sîngerei. Acum 12 ani au construit o seră în care cresc flori în ghiveci. Pe cât este de frumoasă afacerea, tot pe atât de dificilă. Soții își petrec mai tot timpul în seră, scrie nordnews.

„Împreună cu soțul suntem absolvenți ai Universității Agrare. Nici nu a fost altceva planificat, adică alt domeniu. Era floricultura de bază și atât, nu am avut alt plan de afaceri”, a spus Ina Erhan.

Visul Inei a devenit realitate grație Asociației Femeilor de Afaceri din Bălți, unde a primit consultanță cum să facă business.

„N-aș spune că este vorba doar de suport financiar, fiindcă câteodată mai avem nevoie și de suport moral și de susținere, fiindcă nu tot timpul suntem încrezuți că vom reuși”, a spus femeia.

Ina Erhan a participat în cadrul proiectului Digital Women Center, unde a beneficiat de un grant. Banii obținuți i-a investit în modernizarea serei.

Antreprenoarea intenționează să-și extindă afacerea și să mai construiască o seră pentru flori.

În Republica Moldova, 34% dintre întreprinderile mici și mijlocii sunt administrate de femei, mai scrie sursa citată.

Activistul Anatol Mătăsaru a mai câştigat un dosar la CEDO, iar Gurvenul trebuie să-i achite peste 7.000 de euro despăgubiri
Articolul anterior
Un pianist din Oradea vrea să intre în Cartea Recordurilor. A început un concert pe care vrea să-l încheie de Moş Nicolae
Articolul următor
Alte articole interesante