Patric Hanganu și fratele său geamăn și-au sărbătorit ieri ziua de naștere! Momente video de la petrecere

Interpretul Patric Hanganu și fratele său geaman, Veaceslav, și-au sărbătorit ieri ziua de naștere, alături de prieteni și colegi din showbiz.

separator

Cei doi au împlinit 22 de ani și au petrecut cu multe zâmbete și veselie, într-un local din capitală. Pe rețelele de socializare au apărut poze și imagini video de la sărbătoare. Interpretul Ionel Istrati i-a bucurat cu prezența sa pe sărbătoriții zilei.

Un alt moment emoționant al serii a fost duetul lui Patric cu iubita sa, interpreta Gabriela Nastas. Cei doi le-au făcut o surpriză invitaților și au cântat împreună celebra piesă ,,Vivo per lei”.

Patric Hanganu a devenit cunoscut după ce a ieșit la iveală povestea sa de viață emoționantă, dar și grație talentului său. Tânărul provine dintr-o familie modestă cu mulți copii, dar perseverența și bunul simț l-au ajutat să învingă. Acesta și-a început cariera muzicală cântând în subteranele din capitală, dar astăzi a ajuns unul dintre cei mai apreciați interpreți de acasă.

Premierul Natalia Gavrilița a plecat la Bruxelles

Prim-ministra Natalia Gavrilița va participa la reuniunea Consiliului de Asociere UE – Republica Moldova.

În perioada 4 – 8 februarie curent, prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla într-o vizită de lucru la Bruxelles, unde va participa la cea de-a 7-a reuniune a Consiliului de Asociere UE – Republica Moldova. În premieră, țara noastră va fi prezentă la acest eveniment din postura de stat candidat la aderarea la Uniunea Europeană. 

La Bruxelles va fi examinată evoluția relațiilor Republicii Moldova – UE, cu accent pe dialogul politic și reforme; cooperarea economică și sectorială, inclusiv în domeniul energetic, comerț, precum şi colaborarea în domeniul politicii externe şi de securitate.

În zilele de 6-7 februarie, prim-ministra Natalia Gavrilița va avea și o serie de întrevederi bilaterale cu oficiali din instituțiile europene.

Reuniunea Consiliului de Asociere UE – Republica Moldova va avea loc pe data de 7 februarie și va fi prezidată de șefa Guvernului Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa, și de Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell, vicepreședinte al Comisiei Europene.

Pe lângă subiectele din agenda bilaterală, în cadrul Consiliului de Asociere se va face, de asemenea, un schimb de opinii cu privire la provocările regionale, inclusiv impactul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Soluționarea conflictului transnistrean va fi un alt subiect pe agendă.

Din delegația Republicii Moldova la Consiliul de Asociere vor mai face parte vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, vicepremierul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, și secretarul de stat în cadrul Cancelariei de Stat, Adrian Băluțel. 

Moment emoționant pe scena de la Românii au Talent. Un pensionar de 87 de ani i-a făcut pe toți să plângă. Jurații, aplauze în picioare

Moment emoționant, vineri seară, la Românii au talent. Un pensionar a stârnit lacrimi juriului și publicului, printr-o poezie. Toată lumea l-a aplaudat în picioare.

Moment emotionant pe scena de la Romanii au Talent Un pensionar de 87 de ani ia facut pe toti sa planga Juratii aplauze in picioare

Lacrimi, vineri seară, pe scena de la Românii au talent. Dumitru Hermeneanu a pășit pentru a doua oară în fața juriului competiției și a interpretat o poezie emoționantă.

Dumitru Hermeneanu, a doua oară la Românii au talent. A stârnit lacrimi și emoție

Concurentul în vârstă de 87 de ani a rostit poezia ”Dormi în pace”, de Alexandru Vlahuță, în memoria soției lui, decedate. Cuvintele lui au ridicat juriul și publicul în picioare, în ropote de aplauze.

”Sper că v-a făcut bine această apariție și v-ați bucurat de ea”, a declarat Andi Moisescu, bătrânului, care a jucat multă vreme la un teatru din Deva.

 ”Din partea mea aveți toată admirația”, a spus și Dragoș Bucur, vizibil impresionat de momentul lui Dumitru Hermeneanu.

Dumitru Hermeneanu: ”Singurătatea este grea de tot”

Pensionarul trăiește acum cu copiii și nepoții, după pierderea soției, pe care a încercat în repetate rânduri să o salveze de la moarte. ”De 16 ori am internat-o și externat-o”, a dezvăluit bătrânul.

Tot efortul, până într-o zi, când medicii nu au mai avut ce să-i facă bietei femei. Astfel, într-o noapte, Dumitru a primit un apel tulburător, prin care i se comunica decesul.

”Poezia asta pentru mine înseamnă viața soției mele. După ce s-a îmbolnăvit soția și a decedat, am avut remușcări sufletești, ca orice om care își pierde ceva bun și drag și scump.

De 16 ori am internat-o și am externat-o. Și a 16-a oară am primit telefon la 1 noaptea, m-au chemat și mi-au zis că nu se mai poate face nimic. Singurătatea este grea de tot.

Așa îmi spunea și mama, Dumnezeu să o odihnească, zice: Mamă, nimic nu mă doare, doar atât, că sunt singură și asta mă omoară”, a spus, printre altele, participantul.

Dumitru Hermeneanu a mai fost la Românii au talent și în 2021. Atunci, el a spus o fabulă, care la fel a impresionat pe toată lumea.

sursa

Ce noroc! Un bărbat a câștigat 17 milioane de euro la loto dintr-o greșeală

Un bărbat din Franța a câștigat 17 milioane de euro la loto dintr-o greșeală. A vrut să joace pentru ziua de vineri, 13, dar din neatenție a bifat căsuța pentru sâmbătă, scrie digi24.ro.

Combinația a fost fix cea care trebuia. Bărbatul a verificat sâmbătă, 14 ianuarie, numerele norocoase extrase vineri. Fiind sigur că a bifat ziua care trebuia, a crezut că a pierdut biletul. Doar că, exact înainte să meargă dezamăgit la somn, a primit o notificare de la FDJ, prin care era anunțat că este marele câștigător al unui premiu de 17 milioane de euro. Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și au început să facă planuri pentru noua lor viață până în zori.

„În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul, potrivit comunicatului FDJ. Bărbatul vrea acum să renunțe la job-ul să și să își deschidă propria afacere, să cumpere o casă în nordul Franței, să călătorească mai mult alături de familie și să consume produse de mai bună calitate. „În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a afirmat el. Jucătorul norocos a mai povestit că un prieten de familie i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie. Se întâmpla în urmă cu aproximativ douăzeci de ani. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, amuzat.

Un copil de 9 ani a fost grav rănit într-un accident rutier
Articolul anterior
În unele localități din Moldova au înghețat florile de cais
Articolul următor