Patru copii din Bălți au furat o mașină și s-au plimbat cu ea pe străzile orașului

Timp de două ore a făcut-o pe șoferul, având alți trei minori cu el în mașină. Noaptea trecută, în jurul orei 01:30, fiind implicați la asigurarea securității traficului rutier, la intrarea în orașul Glodeni inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Audi care se deplasa neuniform pe mijlocul carosabilului.

separator
La indicația de a stopa mașina, cel de la volan s-a conformat cerințelor polițiștilor. Ulterior s-a stabilit că la volanul unității de transport se afla un minor de 16 ani și avea ca pasageri alți trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 17 ani.

Aceștia au recunoscut că au răpit mașina alegând-o la întâmplare de pe o stradă din Bălți, aceasta fiind lăsată de către proprietar cu una dintre uși descuiate, iar în interior au găsit o cheie de rezervă.

Accesând baza de date s-a stabilit că proprietarul vehiculului este un bărbat originar din Bălți. Mijlocul de transport a fost transportat la parcarea specială. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Glodeni.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește părinților că discuțile cu minorii sunt esențiale, aceștia fiind mereu tentați de noi experiențe. Deasemenea pentru a nu deveni victimele hoților, recomandăm șoferilor să nu lase bunuri de valoare la vedere, iar autoturismele să le lase la plecare mereu încuiate și cu geamurile închise.

Studiu: la 90% dintre copiii de 2-3 ani diagnosticaţi cu o formă de autism, principalele cauze sunt televizorul, mobilul sau tableta
Articolul anterior
Mesajul sfâşietor al Vanessei, soţia lui Kobe Bryant
Articolul următor
Alte articole interesante