Patru copii din Ciobanovca au nevoie de ajutor! Nu au lemne de foc, haine și mâncare 

Familia din satul Ciobanovca, raionul Anenii Noi are nevoie de ajutor! Cei patru copii și mama lor pe nume Snejana Gut sunt în fiecare zi puși la încercări grele. Trăiesc într-o casa veche, cu podeaua spartă și fără speranță în ziua de mâine. Femeia spune că tatăl copiilor o batea atât pe ea, cât și pe cei mici, așa că a ajuns după gratii, acum câteva luni. Astfel, toate cheltuielile au rămas acum, pe umerii săi. Banii pe care îi câstigă muncind cu ziua, abia de îi ajung de mâncare și lemne.

separator
Cea mai mare fetiță Marinica are nouă ani și este de mare ajutor pentru mama sa. Pe când aceasta ziua este plecată la muncă, fetița are grijă de frații săi mai mici – un băiețel de opt ani și două surioare gemene de doar doi anișori.Casa lor este veche, iar podeaua spartă este acoperită cu câteva covoare care nu opresc frigul să pătrundă în încăpere. Și dacă Marinica, face treburile prin casa, Alexandru, fratele ei mai mic le face pe cele de afară. Mai mult, băiatul nu a mers nicioadată la școală, din cauza că la începutul anului școlar nu au fost copii suficienți în sat pentru a forma clasa întâi, iar sa îl ducă la școală în satul vecin nu are bani.

Haide-ți să- ajutăm împreună pe acești copilași minunați. Fiecare bănuț adus în contul lor, îi vor face un pic mai fericiți!

Dacă doriți să-i susțineți financiar, puteti face o donatie aici, dar și în conturile bancare a Asociației „Donate-Plus” cu mențiunea (pentru familia Gut”)
D͟e͟n͟u͟m͟i͟r͟e͟a͟ ͟e͟n͟t͟i͟t͟a͟t͟e͟: Asociația Obștească” DONATE PLUS”
C͟o͟d͟ ͟d͟e͟ ͟î͟n͟r͟e͟g͟i͟s͟t͟r͟a͟r͟e͟ ͟f͟i͟s͟c͟a͟l͟ă͟ :1017620002805
Cont ( IBAN ) bancar;
I͟B͟A͟N͟ ͟M͟D͟L͟: MD98VI022241600000114
I͟B͟A͟N͟ ͟E͟U͟R͟O͟: MD24VI022241600000013
IB͟A͟N͟ ͟U͟S͟D͟: MD68VI02241600000015
C͟O͟D͟ ͟S͟W͟I͟F͟T͟ :VICBMD2X447

Un spital din Iași a achiziționat cel mai performant robot în chirurgie spinală și neurochirurgie din lume
Articolul anterior
Celebrități care au renunțat la showbiz pentru a avea joburi obișnuite
Articolul următor
Alte articole interesante