Pătrunjel și mărar din Iran, pe rafturile magazinelor din Moldova?

Pătrunjel și mărar cu țara de origine Iran, indicată pe ambalaj, au putut procura cumpărătorii unui market din R. Moldova. O fotografie cu acest asorti de verdețuri este distribuit intens pe rețelele de socializare, cetățenii fiind nedumeriți precum că un astfel de produs ajunge în R. Moldova tocmai din Iran, iar compania importatoare nu ar susține producătorii autohtoni.

separator

„Pătrunjel și mărar din IRAN! Noi și verdeață importăm?”, „Cu un pământ atât de bogat, pătrunjel și mărar din Iran…”, „Pe când sărmanii țărani sunt amendați și hăiduiți pentru o mâina de pătrunjel, străinii își vând roadele la magazine” – sunt doar câteva dintre reacțiile cetățenilor privind imaginea din spațiul public cu verdețurile care, potrivit etichetei, sunt importate din Iran.

S.C. DORVIC GRUP S.R.L. este compania distribuitoare a acestui produs ce a apărut pe rafurile magazinelor din țară. Dorina Cernocan, administratoarea companiei, a declarat pentru Ziarul de Gardă că pe eticheta produsului a fost comisă o eroare, iar verdețurile într-adevăr sunt importate, însă nu din Iran, ci din Ucraina.

Au fost găsiți după o săptămână! Unde s-au aflat copila de 15 ani și prietenul ei, dați dispăruți
Articolul anterior
Alina Binder este însărcinată. Nicolae, fostul principe al României, alături de soția sa
Articolul următor
Alte articole interesante