Paula Seling e pregătită să devină mamă

Paula Seling a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate cu privire la posibilitatea de a aduce pe lume un copil alături de partenerul său de viață. Cei doi se simt mai pregătiți ca niciodată, de aceea își doresc din tot sufletul să aibă cât mai curând un urmaș.

Cântăreața a evitat de foarte multe ori discuțiile legate de posibilitatea apariției unui copil în viața sa, dar iată că acum este mai pregătită ca niciodată să vorbească pe larg despre asta. Paula Seling speră să îi poată oferi viitorului său copil cunoștințele pe care le-a acumulat ea de-a lungul vieții.

Paula Seling își dorește să devină mamă

Cântăreața a ajuns de-a lungul timpului la concluzia că este de preferat să nu mai dezbată subiecte atât de personale cu publicul, însă a făcut o serie de dezvăluiri despre apariția unui copil în viața sa. Aceasta recunoaște că s-a gândit în nenumărate rânduri la posibilitatea de a adopta un copil, dar nu exclude nici varianta de a aduce unul pe lume pe cale naturală.

„Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi”, a spus Paula Seling la Antena Stars.

Întrebată în cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent ce părere are despre persoanele care se tem în acest moment să mai aducă un copil pe lume, Paula Seling a susținut că nu judecă pe nimeni doar că nu este de aceeași părere. Ba din contră, ea își dorește din tot sufletul să poată avea un copil căruia să îi ofere din cunoștințele pe care le-a acumulat alături de soțul ei, Radu Bucura.

„Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit. Nu mă reprezintă această idee, dar îi înțeleg pe cei care o respectă”, a declarat Paula Seling într-un interviu pentru viva.ro.

sursa: www.cancan.ro

Au început îmbrâncelile la protest. O femeie a fost escortată de poliție, după ce protestatarii Șor au vrut s-o atace

Simpatizanții partidului Șor organizează și astăzi, 2 octombrie, un protest în centrul capitalei. Manifestația nu este lipsită de violențe.

Au început îmbrâncelile la protestul din fața Președinției. O femeie care a venit să protesteze împotriva partidului Șor, a fost luată cu asalt de către protestatarii, adunați pentru a da jos actuala guvernare. Pentru a nu duce situația la un conflict direct, polițiștii au fost nevoiți să o conducă pe femeie, într-un loc mai sigur, transmite www.tv8.md.

Din imaginile surprinse de echipa TV8, se vede cum femeie stă lipită de gard, în spatele polițiștilor strigând „Șor la pușcărie”, iar în față, protestatarii încercau să ajungă la ea și să-i răspundă agresiv. Polițiștii au reușit să le țină rezistență, dar, într-un final, ca să nu se ajungă la mai rău, femeia a fost evacuată de acolo.

13 copii au fost uciși în convoiul civil atacat de ruși la Harkov

Ucraina acuză forțele ruse că au ucis 24 de civili, dintre care 13 copii, în atacul asupra convoiului de mașini care încercau să părăsească zona de luptă din Kupiank, în regiunea Harkiv. Serviciul ucrainean de securitate SBU a publicat imagini cutremurătoare cu trupuri de civili împușcați pe marginea drumului sau carbonizați în mașini, scrie Digi24.

Bilanțul inițial, anunțat sâmbătă, era de 20 de morți. Convoiul de mașini a fost atacat la ieșirea din orașul Kupiansk. Mașinile sunt ciuruite de gloanțe, iar o parte din ele au fost incendiate. Ocupanții lor au fost împușcați, unii dintre ei în mașină, alții pe marginea drumului. Câțiva oameni au fost carbonizați odată cu mașinile în care se aflau.

Un oficial ucrainean a declarat duminică, potrivit The Guardian, că un alt atac care a avut loc vineri asupra unui convoi civil, în apropiere de orașul Zaporojie, s-a soldat cu moartea a 30 de civili și a unui polițist.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus în mesajul său de sâmbătă noapte că Rusia pierde lupta, iar lumea nu va permite o întoarcere la vremurile de cuceriri coloniale. Liderul de la Kiev a anunțat că în cursul acestei săptămâni au recucerite mai multe orașe ocupate de ruși în Donbas şi vor fi şi mai multe.

Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică

Sportivele Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice au urcat pe podium la un turneu internațional care a avut loc în Spania.

Fetele au devenit învingătoare, deși nu au o sală personală unde să se antreneze, ele fiind nevoite să se pregătească de competiții în sala luptelor greco-romane. 

Pe piesa „Trenulețul” a formației Zdob și Zdub și frații Advahov, tinerele noastre gimnaste cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au evoluat în premieră la un turneu internațional în Spania în această lună în orașul Figueres. 

În proba de ansamblu, talentatele sportive de la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice au reușit să încânte asistența și au urcat pe prima treaptă a podiumului după ce sau impus în fața unor țări ca Franța, Ucraina, Spania sau Italia. Foarte modeste din fire, gimnastele au declarat că nu s-au așteptat la un asemenea rezultat, însă sunt fericite că au dat lovitura. 

Majoritatea fetelor au revenit cu medalii. Sunt gimnaste care s-au remarcat, iar altele au cucerit aurul.

Tinerele gimnaste se antrenează zilnic în locul unde, de regulă, se pregătesc luptătorii de stil greco-roman. 

Sportivele, dar și antrenorii se plâng că nu dețin cele mai bune condiții de antrenament, iar cea mai mare problemă este că nu au o sală proprie. 

Chiar dacă nu dețin o sală personală de antrenament, gimnastele noastre revin de fiecare dată cu numeroase medalii de la turneele internaționale. 

Începând cu grupele preventive de pregătire până la avansați, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice deține aproximativ 150 de gimnaste. 

sursa: www.tv8.md

Se schimbă actele în România. Ce va scrie de acum pe certificatul de naștere, căsătorie și deces
Articolul anterior
Pedeapsa primită de un oficial nord-coreean de la Kim Jong-un după ce un spital nu a fost gata la timp
Articolul următor