Paula Seling a lansat videoclipul piesei ,,Ridică-te”, realizat de către CIOFilm

Paula Seling a lansat o nouă piesă emoționantă și extrem de motivațională, iar pentru realizarea videoclipului artista din România a colaborat cu echipa de regizori și scenariști ai studioului CIOFilm din Moldova.

separator

Paula Seling nu este la prima colaborare cu echipa din Moldova. În urmă cu aproape doi ani, aceasta lansat videoclipul piesei ,,O fată cu pian”, produs de asemenea de către CIOFilm.

,,A fost o colaborare frumoasă și, spre bucuria noastră, nu s-a încheiat atunci. Intepreta a revenit la noi cu o nouă melodie motivațională, versurile căreia te îndeamnă să-ți mai dai o șansă, să te asculți și să-ți privești viața cu alți ochi. Ne-a plăcut, iar scenariul semnat de regizoarea și scenarista Ilinca Stîncă urma să completeze mesajul piesei prin imagini și povești de viață ce inspiră. În scurt timp s-au căutat oamenii potriviți, locațiile și decorurile potrivite, s-a filmat, iar după câteva săptămâni a fost lansat videoclipul piesei „Ridică-te”. Acest videoclip este despre oameni care, prin poveștile lor, inspiră alți oameni. Nimic nu e imposibil atunci când știi ce poți, ce vrei și ce meriți. Acesta este mesajul pe care am vrut să îl transmitem prin intermediul imaginilor video, iar protagoniștii și vocațiile lor ne-au ajutat. Menționăm că niciunul dintre acești oameni nu este actor, iar pasiunile și meseriile prezentate în clip coincid cu cele din viața reală. Deci, faceți cunoștință cu eroii producției noastre”, ne spune echipa CIOFilm.

Cei mai buni actori şi regizori din Moldova au fost premiaţi în cadrul Galei Premiilor UNITEM 2018!
Articolul anterior
Incontinența urinară în sarcină. Iată ce trebuie să știi!
Articolul următor
Alte articole interesante