Pavel Stratan a dezvăluit povestea videoclipului în care joacă rolul unui tată pentru fiica sa

Pavel Stratan a dezvăluit pe scurt povestea videoclipului „Te Sarut”. Noua sa piesă este o colbarorare cu Ioana Ignat, unind două timbruri unice în domeniul muzicii. Videoclipul a fost filmat în Centrul Vechi al Bucureştiului.

separator

Pavel Stratan şi Ioana Ignat sunt protagoniştii videoclipului „Te Sărut”, Pavel apărând ca un soi de Cupidon care ghidează pe drumul spre aleasă pe un june rătăcit. Artistul joacă rolul unui tată care vrea să îşi facă fiica fericită, în acest caz Ioana Ignat. Pavel îl ia pe tânărul cel rebel şi pletos care degusta tărie în Centrul Vechi şi îl duce la tuns. Urmează un soi de îmblânzire a junelui, cizelat înspre un partener ideal pentru fiică.

Noua piesă este prima colaborare dintre Ioana Ignat şi Pavel Stratan. Videoclipul are ca temă iubirea paternă.

,,Pe Ioana am îndrăgit-o de la prima ei piesă, dar niciodată nu am crezut că voi avea onoarea să lucrăm împreună. Până când ne-am întâlnit la o emisiune şi acolo mi-a spus că îi plac piesele lansate de familia Stratan şi că a crescut cu ele. La rândul meu, i-am spus că şi nouă ne plac foarte mult melodiile ei. Apoi ne-am întâlnit la studio, i-am recitat versurile piesei «Te sărut» şi atât ne-a trebuit! Nu reuşeam să ajung la jumătatea strofei, că Ioana deja compunea piesa”, spune Pavel Stratan.
,,Îl apreciez foarte mult pe Pavel, îl urmăresc de când eram mică şi mă simt foarte onorată că am ocazia să lucrez cu el”, a spus, la rândul ei, Ioana Ignat.

Poți vedea videoclipul aici.

O moldoveancă stabilită în SUA, a lansat un brand de lenjerie la Chicago
Articolul anterior
În luna decembrie, beneficiezi de 30% reducere la loțiunile pentru corp de la Equilibra
Articolul următor
Alte articole interesante