Pavel Stratan intră în ringul „Dansez pentru tine”!

Cântărețul moldovean, a acceptat provocarea de a participa în această toamnă la show-ul „Dansez pentru tine”, de la ProTV.  “Cu toate că nu am dansat niciodată, asta nu mă va împiedica să demonstrez că cel care se străduieşte şi pune suflet în ceea ce face, se descurcă şi reuşeşte în tot ce-şi propune”, declară convins  Pavel Stratan.

separator

“A venit un moment în viaţă, când am ocazia să mă autodepăşesc, am ocazia să lupt pentru un caz umanitar şi asta m-a convins să particip la show-ul dat”, a mai declarat Pavel.

După spusele acestuia,  sufrageria din casă este  deja rebotezată în  “sală de dans”. Și totul,  pentru că artistul repetă şi acasă ceea ce învaţă alături de coregraf, pentru a fi gata pe  26 octombrie, când va fi dat startul  concursului.

“Bănuiam eu despre mine că sunt muncitor şi ambiţios, dar acum chiar m-am convins. Cu dansul este la fel, ca atunci când înveţi să cânţi la chitară, sau să faci alte lucruri care implică coordonarea mişcărilor fizice cu mintea. Eu cred că cei care reuşesc să facă ceva bine, cu siguranţă se vor descurca să mai facă şi altceva la fel de bine”, mărturiseşte Pavel. Copiii lui sunt alături de el, iar Cleopatra îi poate oricând lua locul, de vreme ce îi imită fiecare mişcare din dans.

Muncitor şi hotârât să lupte cu dăruire pe ringul de dans  pentru a îndeplini visului partenerei sale, Pavel încearcă să nu se împiedice în paşii de dans. Iar de la partenera lui, nu-şi doreşte nimic mai mult decât să fie la fel de muncitoare ca şi el şi să asculte de coregraf. Artistul recunoaște deschis că visează la marea finală.

 

Sursa: libertatea.ro

Vezi ce salarii au prezentatorii TV din România!
Articolul anterior
Scandal la „American Idol”: Nicki Minaj o înjură pe Mariah Carey!
Articolul următor
Alte articole interesante