Pavel Stratan intră în ringul „Dansez pentru tine”!

Cântărețul moldovean, a acceptat provocarea de a participa în această toamnă la show-ul „Dansez pentru tine”, de la ProTV.  “Cu toate că nu am dansat niciodată, asta nu mă va împiedica să demonstrez că cel care se străduieşte şi pune suflet în ceea ce face, se descurcă şi reuşeşte în tot ce-şi propune”, declară convins  Pavel Stratan.

separator

“A venit un moment în viaţă, când am ocazia să mă autodepăşesc, am ocazia să lupt pentru un caz umanitar şi asta m-a convins să particip la show-ul dat”, a mai declarat Pavel.

După spusele acestuia,  sufrageria din casă este  deja rebotezată în  “sală de dans”. Și totul,  pentru că artistul repetă şi acasă ceea ce învaţă alături de coregraf, pentru a fi gata pe  26 octombrie, când va fi dat startul  concursului.

“Bănuiam eu despre mine că sunt muncitor şi ambiţios, dar acum chiar m-am convins. Cu dansul este la fel, ca atunci când înveţi să cânţi la chitară, sau să faci alte lucruri care implică coordonarea mişcărilor fizice cu mintea. Eu cred că cei care reuşesc să facă ceva bine, cu siguranţă se vor descurca să mai facă şi altceva la fel de bine”, mărturiseşte Pavel. Copiii lui sunt alături de el, iar Cleopatra îi poate oricând lua locul, de vreme ce îi imită fiecare mişcare din dans.

Muncitor şi hotârât să lupte cu dăruire pe ringul de dans  pentru a îndeplini visului partenerei sale, Pavel încearcă să nu se împiedice în paşii de dans. Iar de la partenera lui, nu-şi doreşte nimic mai mult decât să fie la fel de muncitoare ca şi el şi să asculte de coregraf. Artistul recunoaște deschis că visează la marea finală.

 

Sursa: libertatea.ro

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Vezi ce salarii au prezentatorii TV din România!
Articolul anterior
Scandal la „American Idol”: Nicki Minaj o înjură pe Mariah Carey!
Articolul următor