Pe 17 octombrie, se dă startul campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul Capitalei. Cetățenii sunt îndemnați să se implice activ

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 17 octombrie va fi dat startul campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul capitalei: parcuri, zone verzi, curți de blocuri etc., astfel ca, în toamna curentă, în Chișinău să fie sădiți 100 mii de arbori.  

Primarul general, Ion Ceban, a făcut un apel în acest sens către cetățeni, să se alăture la acțiunile de înverzire lansată de autoritățile locale îndemnând, totodată la implicare și sectorul asociativ, agenţii economici, precum și reprezentanții partidelor politice.

Astfel, pentru ziua de sâmbătă, 17 octombrie 2020, este anunțată acțiunea de plantare a arborilor în Pădurea – Parc din Calea Orheiului, la care vor participa toți angajații Primăriei, ai subdiviziunilor, preturilor și întreprinderilor municipale.

Autoritățile locale vor pune la dispoziție participanților material săditor, hârlețe, găleți și apă.

Totodată, municipalitatea îndemnă locuitorii oraşului, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice să participe activ și să anunțe adresele unde intenționează să planteze arbori și arbuști, pe parcursul săptămânii viitoare, astfel ca serviciile de profil să le distribuie material săditor.

Amenință și cer bani! Poliția: atacurile tip ransomware sunt tot mai frecvente pe computere și alte dispozitive conectate la internet
Articolul anterior
Kătălina Rusu și soțul ei sărbătoresc 2 ani de căsnicie
Articolul următor
Alte articole interesante