Pe Aeroportul Internaţional Chişinău a sosit cea de-a doua navă Wizz Air. Iată ce destinații noi vor fi operate

Pe Aeroportul Internaţional Chişinău a sosit cea de-a doua navă a Wizz Air. Acum pasagerii pot profita de noi destinaţii de zbor la preţuri accesibile. Compania low-cost a anunţat despre extinderea cu 68% a operaţiunilor companiei din Chișinău şi suplinirea bazei cu încă o aeronavă în luna iulie curent.

separator

Din 14 decembrie, pasagerii au posibilitatea să zboare spre Copenhaga, Memmingen şi Dortmund, acestea fiind destinaţii premieră pentru moldoveni. Avionul de tip Airbus A320 va deservi cele 5 rute noi: Memmingen, Dortmund (Germania), Paris Beauvais (Franța), Copenhaga (Danemarca) și Brussels Charleroi (Belgia).

Directorul general Avia Invest, Petru Jardan a declarat:

„Salutăm decizia companiei Wizz Air de a lărgi baza la Chişinău. Ne bucură faptul că parteneriatul cu Avia Invest se dezvoltă cu paşi rapizi, iar de rezultatele colaborării noastre profită în primul rînd pasagerii noştri. Oferim tot suportul necesar companiilor precum Wizz Air şi suntem mereu la dispoziţia pasagerilor, care aleg să zboare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău, pentru ca aceştia să aibă posibilitatea să călătorească spre o multitudine de ţări la tarife low cost şi în cele mai bune condiţii.”

Odată cu suplinirea flotei aeriene la Aeroportul Chişinău s-a majorat şi numărul zborurilor pe cele mai populare curse ale WIZZ din Chișinău: London-Luton, Milan-Bergamo, Venice-Treviso, Berlin-Schönefeld și Rome-Ciampino.

Chec pufos de post, cu dulceață de căpșuni și cacao
Articolul anterior
Tortul „Cușma lui Guguță” – deliciu culinar pregătit de Cornelia Ștefăneț
Articolul următor
Alte articole interesante