Pentru circa 20 de copii ai străzii, stadionul republican e casa lor. Imagini dureroase în centrul capitalei!

Circa 20 de copii și-au găsit adăpost pe teritoriul stadionului republican din centrul Chișinăului. Astăzi au apărut mai multe imagini în mediul virtual care redau starea tristă a lucrurilor. Imaginile au un impact emoțional puternic, e vorba despre copii minori.

separator

,,15-20 de persoane sunt în mare parte adolescenți, sunt copii …. sunt și fete… În weekend și nopți calde, încă 10-15 adolescenți vin din toate zonele.. mancare.. ceva ce le dau vecinii, ceva furat, cerșit lângă hipermarket. Supraviețuiesc cum pot ei..

Îmbrăcămintea este aceeași. În fotografie, cei care nu se mai tem de nimic … mai sunt încă zece oameni în urmă … Încălzire … ceva ca o sobă …. Uneori, dimineața, înainte sau după antrenament, le aduc apă caldă și mâncare.. mă gândesc cu groază. Nu sunt descurajați! … spun ei. Vine primăvara! Va fi cald … și vor câștiga mai mult. Atenție! Bălți !! În prima fotografie, Băiatul nu vrea să spună nimic despre el, tipii spun că au fugit de acasă! Din Bălți!!! În căutarea părinților! Altul, originar din Leova! Părinții ar fi în Israel! Există o vorbă înțeleaptă: Salvează un om și vei salva lumea întreagă”, a scris Serghey Durleștean, pe facebook.

   

Peste 10 mii de moldoveni au fost diagnosticați cu cancer, în doar un an
Articolul anterior
O poveste de dragoste autentică. Cum s-au iubit Maria Tănase şi Constantin Brâncuşi
Articolul următor