Pepe: „Când am mers cu Raluca în Spania eram ca doi colegi, m-a făcut să o iubesc când am văzut cât este de cuminte”

Artistul recunoaşte că a fost atracţie la prima vedere şi că a invitat-o în oraş în prima zi în care a văzut-o.

„Eram la un concert chiar în restaurantul tatălui meu. A fost atracţie la prima vedere. Jumătate de concert ne-am tot zâmbit. Apoi, spre surprinderea mea, şi-a luat gentuţa şi a plecat. Nu mai înţelegeam nimic, m-am dus după cântare la masa respectivă şi am făcut rost de numărul de telefon al ei după ce aflasem că are o anumită oră de ajuns acasă şi că e fată cuminte. Am sunat-o şi mi-a spus Da, Pepe!. Am început să râd şi am invitat-o în oraş”, a povestestit Pepe pentru EVZ.

Cât despre apropierea dintre ei doi, fostul soţ al Oanei Zăvoaranu povesteşte că deşi au fost împreună în vacanţă în Spania între ei doi nu s-a întâmplat nimic.

„Ziarele scriau că sunt plecat cu o altă fată, în Spania. De fapt eram cu Raluca. Soţia mea trebuia să plece cu nişte colegi în Grecia, avea acordul părinţilor. Până la urmă, a schimbat destinaţia, ai ei nu ştiau exact, credeau că pleacă tot cu colegii aceia, dar a mers cu mine. Raluca a sunat-o din Spania pe mama ei şi i-a spus că, întâmplător, unul dintre amicii ei a venit cu mine. Evident, mama ei s-a prins şi i-a replicat: Iar acum vă aveţi ca fraţii, nu?. Dar, vă spun cu mâna pe inimă, chiar am fost ca doi colegi. Ne-am plimbat mână-n mână, am vorbit şi m-a făcut să o iubesc când am văzut cât este de cuminte”, mai spune artistul.

Sursa: http://www.cancan.ro/

 

Kristen Stewart a călcat strâmb chiar înainte de nuntă!
Articolul anterior
Alegem “roz-ul” – alegem Versace 2013
Articolul următor
Alte articole interesante