Pepe și iubita lui, vacanță la munte alături de fetițele artistului. Cum s-au distrat cei patru

Pepe și-a dus noua relație la un alt nivel. Pepe și iubita lui, Yasmine, se pot declara deja o familie. Cei doi au decis să petreacă timp, alături de cele două fetițe ale artistului din căsnicia cu Raluca Păstramă. Toți patru cu zâmbetul pe buze, au plecat direct la munte.

Imediat după ce au ajuns și s-au cazat, au plecat direct pe pârtie, unde îndrăgitul artist a imortalizat fiecare moment, iar mai apoi le-a împărtășit pe rețelele de socializare alături de cei care îl urmăresc.

După numeroase fotografii alături de fiicele lui, care, fie schiau, fie se jucau în zăpada, Pepe nu a uitat și de Yasmine, alături de care s-a pozat într-un peisaj montan de vis.

Pepe și Yasmine, weekend la munte alături de fetițele artistului! Cum s-au distrat cei patru / FOTO
Pepe și Yasmine, weekend la munte alături de fetițele artistului! Cum s-au distrat cei patru / FOTO
Pepe și Yasmine, weekend la munte alături de fetițele artistului! Cum s-au distrat cei patru / FOTO
Pepe și Yasmine, weekend la munte alături de fetițele artistului! Cum s-au distrat cei patru / FOTO
Pepe și Yasmine, weekend la munte alături de fetițele artistului! Cum s-au distrat cei patru / FOTO

sursa

Bărbat din Anenii Noi, condamnat pentru că și-a violat fiica, iar peste 10 ani și nepoțica de nici 2 ani. Detalii șocante din anchetă

La 24 martie 2023, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Anenii Noi, pe o cauza penală remisă în judecată de către Procuratura raionului Anenii Noi. Potrivit sentinței, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și acțiuni violente cu caracter sexual, anunță Procuratura Generală.

Procurorii au înaintat învinuirea pe faptul că inculpatul, în anii 2011-2012, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica minoră, care nu a atins vârsta de 14 ani, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, contrar voinței acesteia, a întreținut cu ea un raport sexual.

Același inculpat, la 30 iulie 2022, a venit în ospeție la domiciliul aceleiași fiici, pe care o violase cu 10 ani în urmă, care devenise deja adultă, se căsătorise și devenise mamă, și din motiv că era în stare de ebrietate alcoolică și s-a certat cu actuala soție, a rămas să doarmă la fiică.

În timpul nopții, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale în formă perversă cu nepoțica sa de o vârstă fragedă, a scos-o din pătuț, și-a satisfăcut pofta sexuală în forma perversă cu aceasta și a lăsat-o însângerată pe podea. După ce s-a trezit de la plânsetele micuței, mama copilei a alertata vecinii, ambulanța și poliția.

Inculpatul a refuzat să facă declarații pe caz.

Precizăm că, în privința inculpatului, instanța de judecată a menținut măsura preventivă de arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

La pronunțarea sentinței, instanța a dispus încasarea din contul inculpatului în contul bugetului de stat a sumei de 22 400 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

În capitală s-a încheiat sezonul de termoficare

În capitală s-a încheiat astăzi sezonul de termoficare. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a semnat o dispoziție în acest sens, transmite moldpres.md.

La ședința săptămânală a serviciilor primăriei capitalei, edilul a subliniat că decizia a fost luată întrucât vremea s-a încălzit.

„Astăzi a fost semnată dispoziția privind deconectarea agentului termic în municipiul Chișinău, începând cu data de 27 martie. Rog „Termoelectrica” să desfășoare acțiunile necesare în acest sens”, a spus Ion Ceban.

Sezonul termic în capitală a demarat la 7 noiembrie 2022.

În zilele de 30 și 31 martie, nu vor fi recepționate cereri pentru perfectarea pașaportului în regim de urgență

În legătură cu trecerea la noul sistem de personalizare a documentelor, în zilele de 30 și 31 martie nu vor fi recepționate cererile pentru perfectarea pașaportului cetățeanului Republicii Moldova în regim de urgență: în ziua adresării; o zi lucrătoare, scrie observatorul.md.

Despre aceasta anunță Agenția Servicii Publice. Vă reamintim că, începând cu luna aprilie a acestui an, în Republica Moldova va fi pus în circulație un nou model de pașaport. Noul pașaport conține 34 de pagini, se distinge prin 45 de elemente performante de securitate și vine cu o serie de noutăți ce țin, în speță, de materialele de confecționare, de tehnologia de personalizare și tipologia elementelor de securitate.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pregătiți să devină părinți pentru prima dată? Anunțul făcut de artist
Articolul anterior
Grav accident în Capitală. O șoferiță a ucis doi bărbați
Articolul următor