Pereți cu mucegai și robinete defecte, fără apă, la spitalul din Bălți. Condiții insalubre, reclamate de către un pacient internat cu Coronavirus

Pacienții infectați cu coronavirus, care sunt internați la spitalul din Bălți, trec prin clipe de groază. Condițiile inumane din spital lasă de dorit.

separator
Saloanele sunt pline de mucegai, din robinetele defecte nu curge apă, teracota abia se mai ține pe pereți. Bolnavii se plâng că nici măcar mâinile nu și le pot spăla.

„Iulie 2020, Spitalul Clinic Bălți. În așa condiții stau pacientii suspecți de COVID-19 la Spitalul Clinic Bălți. Pozele le-am primit de la un pacient care a beneficiat de aceste condiții. Mi-a comunicat că nu a avut nici apă la robinet în acest salon. Deci, posibil să fii infectat de COVID-19 şi să nu poți măcar elementar să te speli pe mâini.

Contribuim cu sume enorme la bugetul asigurărilor medicale și când o dată în viață ajungi sa beneficiezi de aceste servicii, iată de ce ai parte. Mai dați-i o medalie lui „Glavnii premiat al Spitalului clinic Bălți”!”, a scris autorul imaginilor, potrivit stiri.md.

Timp de 7 zile, 92 de moldoveni au fost amendați pentru că nu au respectat regimul de autoizolare
Articolul anterior
396 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante