Perioada cadourilor și surprizelor continuă! La Shopping MallDova ai parte de reduceri de până la 70%

Dacă este iarnă, atunci este Winter Sales. La Shopping MallDova, magazinele afișează reduceri de până la 70%. Tradiționala campanie de iarnă vine cu oferte atractive și prețuri mai mici pentru piesele vestimentare, accesoriile elegante și produsele cosmetice.

separator
Pregătește-te pentru un maraton al cumpărăturilor, scoate lista cu dorințe și vino la Shopping MallDova până la sfârșitul lunii. Pe lângă faptul că vei pleca acasă cu cele mai râvnite piese vestimentare din ultimele colecții, vei reuși să păstrezi și niște bani pentru alte „must-have” ale sezonului. Spre exemplu, ai putea alege să începi tura de shopping cu Mango, Levi’s, Primigi, Pierre Cardin sau Interoptic, care au tăiat cu generozitate din prețurilor articolelor expuse. Și ținutele pentru bărbați și copii pot fi achiziționate cu o reducere de 60% din unele magazine precum Celio, Oodji și OVS Kids.

Iar dacă ți-ai dorit o pereche de blugi, pulovere de lână, rochii de iarnă sau chiar o pereche de încălțăminte, acum le găsești la jumătate de preț la Aridon, Kenvelo, United Colors of Benetton, Salamander, Mitavi sau DeFacto. Și pentru că acum este momentul potrivit pentru cele mai bune oferte de prețuri, îți recomandăm să nu te oprești aici și să faci turul tuturor  magazinelor.

Până pe 31 ianuarie, vino împreună cu gașca sau familia pentru a gusta reducerile pe tavă.

Alertă: un băiețel de 6 ani a decedat din cauza gripei
Articolul anterior
Sportul poate schimba vieți! Înregistrează-te pentru cursa globală Wings for Life World Run 2020!
Articolul următor
Alte articole interesante