Persoane fără adăpost cândva, acum bogați și faimoși (Foto)

Ca să ajungă renumiți în prezenți, acești oameni au trebuit să muncească foarte mult pe parcursul vieții. Dorința și pasiunea a învins sărăcia. Vezi mai jos 5 istorii ale unor personalități care cândva au dormit în stradă.

separator

Halle Berry a plecat în Chicago pentru a-și îndeplini visul de a deveni actriță și a rămas fără bani. Mama nu a fost de acord cu dorința fiicei și nu a vrut s-o ajute, iar fetița, la doar 12 ani,  a juns să doarmă în stradă.

Într-u interviu adordat revistei «Star Pulse» actrița a spus: «Această experință m-a învățat să fiu mai puternică. De atunci sunt capabilă să fac față oricărei situații dificile. Am devenit omul care știe să lupte și care este capabil să facă orice pentru a–și atinge scopul».

1 2 3

Jim Kerry a trăit o perioadă în cort și într-un furgon pe roți. El spune că anume în acele momente a descoperit în sine simțul umorului, înțelegând că doar așa poți face față mai ușor unor situații dificile. Momentele grele din viața sa l-au ajutat să-și dorească o viață mai ușoară.

1 2 3

Ciarli Chaplin încă de la vârsta de 10 ani a aflat cum este să trăiești pe străzi. După ce tatăl său s-a stins din viață, mama lui Chaplin a fost internată într-un spital pentru persoanele cu deficiențe mentale. Astfel, el și fratele său au fost nevoiți să trăiască de sine stătător. Așa cum ambii părinți erau din domeniul show business-ului, frații au decis să meargă pe urmele lor. Acum Ciarli Chaplin este considerat unul dintre cei mai mari actori.

1 2 Ciarli Chaplin

Daniel Craig se numără și el printre vedetele care au fost nevoite să doarmă în stradă. Acum actorul se bucură de un renume internațional, deși cu mulți ani în urmă dormea prin parcuri.

1 2 3

Kelly Clarkson înainte de a ajunge faimoasă a locuit în mașină și în locurile pentru persoanele fără adăpost. Și asta, deoarece apartamentul în care trăia a ars în totalitate. Sala de sport era singurul loc unde aceasta putea face duș.

1 2 3

text: Iulia Arnaut

Mihai Trăistariu, s-a internat după o operaţie ratată
Articolul anterior
Dietele prea stricte îți afectează fertilitatea!
Articolul următor
Alte articole interesante