Persoanele cu dizabilități locomotorii din municipiul Ungheni, susținute de către tinerii antreprenori din localitate în cadrul proiectului ,,Șanse egale pentru o viață activă”

Emoții și bucurie pentru persoanele cu dizabilități din municipiul Ungheni, acestea fiind implicate într-un proiect menit să promoveze incluziunea socială a celor cu nevoi speciale, dar și spiritul de caritate a membrilor comunității.

separator
Tinerii antreprenori din municipiul Ungheni, membri ai organizației non-guvernamentale JCI Ungheni (Junior Chamber International Ungheni) au organizat proiectul „Șanse egale pentru o viață activă”. Astfel, tinerii și-au propus să stimuleze participarea activă a persoanelor cu oportunități reduse din raionul Ungheni și au organizat, în mai multe ședințe, diverse activități sportive cu implicarea persoanelor cu dizabilități: proba de 100 metri, baschet, tenis de masă, fotbal de masă.

Competițiile sportive au antrenat spiritul de echipă oferindu-le participanților beneficii maxime, recreere psiho-emoțională și activități fizice în aer liber. Totodată, proiectul a permis strângerea de fonduri necesare achiziționării a două scaune sportive rulante destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Drept urmare, doi cei mai activi participanți au câștigat câte un scaun sportiv rulant.

Prima imagine cu Pomul de Crăciun din PMAN
Articolul anterior
Viitoarea noră a premierului Albaniei și întreaga ei familie au murit în cutremurul de marți dimineață
Articolul următor
Alte articole interesante