Persoanele publice i-au transmis mesaje de felicitare Maestrului Eugen Doga!

Maestrul Eugen Doga este omagiat în prima zi de primăvară. Ieri, compozitorul a împinit frumoasa vârstă de 81 de ani. Persoanele publice și-au arătat recunoștința față de creația maestrului, au împărtățit câte un mesaj de felicitare și amintiri frumoase.

separator

Soprana Olga Busuioc a scris pe pagina sa de facebook:

,,La mulți ani Maestre! Eugen Doga! Dumnezeu să vă dea sănătate și stare de bine, să continuați să dăruiți dragoste celor care vă iubesc, să oferiți în continuare UNICITATE, energie în tot ceea ce creați! Noi suntem onorați și norocoși să interpretăm creația Dvoastră. Ea, nemuritoare! La mulți ani!”

Lili Lozan

,,Maestre, sănătate!!! Vă mulțumim și vă prețuim!💞

Maestrul Eugen Doga a fost ieri invitatul emisiunii ,,Vorbe bune cu Lilu”!

,,Un final extrem de emoționant al emisiunii de azi, pe care l-am dedicat în întregime marelui compozitor Eugen Doga/ Евгений Дога! Îi spunem artistului încă odată, La mulți ani! Să ne trăiți, maestre!”


Nata Albot

,,Născut de mărțișor. Unul dintre cei mai mari moldoveni ai timpurilor noastre”!

Mai jos, cel mai superb vals al tuturor timpurilor, valsul „Gramophone”. În anul 2015, două valsuri de Eugen Doga au fost incluse în top 200 de cele mai bune lucrări clasice ale tuturor timpurilor – ,,Gramophone” și „Dulcea și tandra mea fiară”!

Foto! Cum e să fii mamă de băiat
Articolul anterior
Cum să speli corect hainele din cașmir și lână
Articolul următor
Alte articole interesante