Persoanele publice, dar și toți cei interesați de modul sănătos de viață au participat la showul culinar inedit cu celebrul nutriționist Gianluca Mech!

Celebrul nutriționist italian Gianluca Mech, autorul mai multor produse pentru sănătate și frumusețe certificate în țara noastră a revenit în Moldova, după ce la finele anului trecut a inaugurat la Chișinău showroomul său destinat celor care vor să aibă un regim de viață sănătos. De această dată, împreună cu faimoasa jurată a emisiunilor de cooking Patrizia Paglieri, cei doi au fost invitații evenimentului ,,Best Healthy Cooking Show”, organizat în incinta BERD’S Design Hotel.

separator

Evenimentul deosebit a adunat multă lume bună interesată de modul sănătos de viață și alimentația echilibrată, persoane publice, dar și cliente fidele care folosesc produsele revoluționare pentru frumusețe, sănătate și slăbit marca Gianluca Mech și care sunt impresionate de calitățile inegalabile ale acestora.

În cadrul showului culinar inedit, celebrul nutriționist Gianluca Mech și jurata de la show-ul “MasterChef” Patrizia Paglieri au apreciat bucatele sănătoase pregătite în timp record de către persoane notorii, în bucătăria Mezzo.

Invitații speciali Gianluca Mech și Patrizia Paglieri le-au împărtășit celor prezenți sfaturi utile despre nutriție și rolul acesteia în viața fiecăruia, despre importanța modului sănătos de viață: cum să mănânci gustos şi sănătos în acelaşi timp, ce trebuie să faci ca să fii mereu în formă, cum să slăbești într-un mod sănătos.

Gianluca Mech este faimosul autor al Decottopiei – un produs unic creat printr-o metodă traditională cu istorie seculară de prelucrare a plantelor medicinale și transformarea lor într-un preparat miraculos cu efecte uimitoare. Produsele marca Gianluca Mech se remarcă prin ingredientele active, naturale și biologice, care pot înlocui cu succes procedurile obositoare de biorevitalizare din saloanele de frumusete.

Oaspeții adunați la eveniment s-au delectat cu bucate pregătite sănătos, mixuri de cocktailuri energizante, muzică live, primind cadou vouchere de reduceri.

Mai multe poze de la eveniment, poți urmări mai jos!            

 

Cum să găsești grădinița perfectă pentru copilul tău! Sfaturi practice
Articolul anterior
Medicul basarabean Igor Tudorache a efectuat cea de-a doua intervenție de transplant pulmonar din România
Articolul următor
Alte articole interesante