Persoanele publice, dar și toți cei interesați de modul sănătos de viață au participat la showul culinar inedit cu celebrul nutriționist Gianluca Mech!

Celebrul nutriționist italian Gianluca Mech, autorul mai multor produse pentru sănătate și frumusețe certificate în țara noastră a revenit în Moldova, după ce la finele anului trecut a inaugurat la Chișinău showroomul său destinat celor care vor să aibă un regim de viață sănătos. De această dată, împreună cu faimoasa jurată a emisiunilor de cooking Patrizia Paglieri, cei doi au fost invitații evenimentului ,,Best Healthy Cooking Show”, organizat în incinta BERD’S Design Hotel.

separator

Evenimentul deosebit a adunat multă lume bună interesată de modul sănătos de viață și alimentația echilibrată, persoane publice, dar și cliente fidele care folosesc produsele revoluționare pentru frumusețe, sănătate și slăbit marca Gianluca Mech și care sunt impresionate de calitățile inegalabile ale acestora.

În cadrul showului culinar inedit, celebrul nutriționist Gianluca Mech și jurata de la show-ul “MasterChef” Patrizia Paglieri au apreciat bucatele sănătoase pregătite în timp record de către persoane notorii, în bucătăria Mezzo.

Invitații speciali Gianluca Mech și Patrizia Paglieri le-au împărtășit celor prezenți sfaturi utile despre nutriție și rolul acesteia în viața fiecăruia, despre importanța modului sănătos de viață: cum să mănânci gustos şi sănătos în acelaşi timp, ce trebuie să faci ca să fii mereu în formă, cum să slăbești într-un mod sănătos.

Gianluca Mech este faimosul autor al Decottopiei – un produs unic creat printr-o metodă traditională cu istorie seculară de prelucrare a plantelor medicinale și transformarea lor într-un preparat miraculos cu efecte uimitoare. Produsele marca Gianluca Mech se remarcă prin ingredientele active, naturale și biologice, care pot înlocui cu succes procedurile obositoare de biorevitalizare din saloanele de frumusete.

Oaspeții adunați la eveniment s-au delectat cu bucate pregătite sănătos, mixuri de cocktailuri energizante, muzică live, primind cadou vouchere de reduceri.

Mai multe poze de la eveniment, poți urmări mai jos!            

 

VIDEO! Imagini spectaculoase cu o bătaie între doi urși, surprinse într-o pădure din județul Suceava

Imagini foarte rare și spectaculoase cu o confruntare puternică între doi urși au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava, scrie hotnews.ro.

„Urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte”, scrie Romsilva pe pagina de Facebook.

Imaginile au fost surprinse de un angajat al Direcției Silvice Suceava, Ionel Moroșanu, și postate pe Facebook de Romsilva.

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane.

Will Smith și Martin Lawrence au anunțat oficial al patrulea Bad Guys.

Oficialii studioului Sony Pictures au confirmat că continuarea francizei de poliție este deja în primele faze ale pregătirii pentru filmare.

Will Smith e din ce în ce mai pregătit să revină pe marile ecrane.

Actorul a postat un video pe contul său de Instagram, unde s-a dus acasă la Martin Lawrence pentru a confirma fanilor că vor începe filmările la „Bad Boys 4.” Este primul proiect nou al lui Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock în martie 2022, pe scena de la Oscar-uri.

Primul „Bad Boys” a apărut în 1995, în regia lui Michael Bay, iar al patrulea film continuă povestea detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett, în Miami. Întreaga serie (inclusiv II și III) a generat încasări de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Al treilea film, „For Life”, apărut în 2020, a demonstrat că fanii încă se distrează la aventurile protagoniștilor, ba chiar a generat încasări impresionante, fix înainte ca cinematografele să fie închise din cauza pandemiei.

„Bad Boys 4” va fi regizat de

După întreaga dramă de la Oscar, Smith a jucat și în „Emancipation”, un film care a primit critici mixte și nu a fost intens promovat. În interviuri recente, Will a menționat cum este conștient de faptul că nu toată lumea este pregătită să-l ierte, însă „Bad Boys 4” poate însemna un început fresh pentru el.

Arnold Schwarzenegger și fiul său au repetat un trend devenit viral

Arnold Schwarzenegger și fiul său au repetat un trend devenit viral pe rețelele de socializare. Aceștia au reprodus peste ani momentul în care tatăl își tunde fiul. Vezi ce le-a ieșit.

Anterior, fiul lui Arnold Schwarzenegger a mai repetat o imagine iconică a tatălui său.

Anul trecut, fiul de 25 de ani al lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, a repetat imaginea iconică a tatălui său din filmul „Conan barbarul” la emisiunea „Dansez cu stelele”.

El a distribuit pozele pe rețelele de socializare.

În noul episod al emisiunii, Joseph Baena a decis să încerce imaginea tatălui și s-a îmbrăcat într-un kilt cu pantaloni, și i-a adăugat și manșete la încheieturi. Fiul actorului și-a făcut chiar și o tunsoare mallet. Joseph Baena a publicat fotografii în ținută pe blogul personal, arătând mai multe elemente din numărul său de dans alături de partenera sa din emisiune.

Cum să găsești grădinița perfectă pentru copilul tău! Sfaturi practice
Articolul anterior
Medicul basarabean Igor Tudorache a efectuat cea de-a doua intervenție de transplant pulmonar din România
Articolul următor