Pervii kanal a mai rămas fără un show în grilă! Decizia de a pleca îi aparține prezentatoarei Tv

Postul de televiziune din Rusia a dezvăluit motivele pentru care a închis emisiunea „Наедине со всеми”, realizată și prezentată de Iulia Menshova.

separator
kZo14AJHd_s

Se pare că inițiativa de a opri emisia îi aparține chiar prezentatoarei Tv. Aceasta a venit de una singură cu o asemenea propunere către conducerea postului Tv.

,,A fost în exclusivitate voința mea și marea mea rugăminte. Pe parcursul a patru ani, cât am fost în emisie, am realizat în jur de 600 de ediții, o muncă colosală în spate, extrem de interesantă totodată. Însă nu mi-am dorit ca munca echipei noastre să devină o rutină pentru telespectatori, de aceea, împreună cu conducerea postului de televiziune, am luat decizia de a închide proiectul”, a declarat jurnalista.1b46b26aab72616e325f44e2dbc23b70

În același timp, Pervii kanal a declarat că Iulia Menshova intenționează să lanseze alte două proiecte televizate noi, pe care spectatorii le vor putea urmări la acest post.

Amintim că, anterior, prezentatorul Tv Andrei Malahov și-a anunțat plecarea de la Pervii kanal, după care postul a decis să închidă și emisiunea ,,Пока все дома”.

Nuntă de lux în Rusia, dintre un miliardar rus și un model. Doar inelul de logodnă a costat 7 milioane de euro!
Articolul anterior
Atenție! Vremea se schimbă brusc: ploi cu grindină şi descărcări electrice
Articolul următor
Alte articole interesante