Peste 1.500 de copaci vor fi plantați, sâmbătă, în fâșia de protecție a râului Bâc! Primăria municipiului Chișinău invită cetățenii să se alăture acțiunii!

Primăria municipiului Chișinău invită cetățenii și sectorul asociativ, la acțiunea de înverzire a teritoriului orașului care prevede plantarea a circa 1.500 de copaci, în fâșia de protecție a râului Bâc, în aval de strada Lunca Bâcului. Acțiunea se va desfășura sâmbătă, pe 26 octombrie 2019, cu începere de la ora 10:00. Evenimentul se înscrie în Campania Națională de Înverzire „Un arbore pentru dăinuirea noastră”.

separator

La acțiunea de plantare vor participa angajați ai Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” și ai Direcției generale locativ-comunale și amenajare. Municipalitatea va pune la dispoziția voluntarilor material săditor, hârlețe, găleți și apă.

Doritorii de a participa la acțiune, organizații, grupuri etc., sunt îndemnați să se înregistreze din timp la nr. telefon: (022) 242725 – anticamera Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”.

-Intrarea spre locație din șos. Muncești, 605, vizavi de stația de transport public „stația Revaca”, troleibuzul nr. 31 – direcția dinspre oraș spre loc. Sângera (traseul conform schemei din imaginea atașată).

Primăria Chișinău face apel către cetățeni să participe activ la campania de înverzire, pentru a avea un oraș mai verde, cu aer curat!

Mărturisile unei femei care a născut natural o fetiță de 5 kg. Medicii i-au rupt bebelușei clavicula
Articolul anterior
Varza murată, o armă împotriva cancerului și obezității
Articolul următor
Alte articole interesante