Piesa care va reprezenta Rusia la Eurovision 2020 se află în top, pe youtube

Videoclipul piesei Uno, cu care formația ,,Little Big” va reprezenta Rusia la Eurovision 2020 în Olanda, a adunat cele mai multe vizualizări printre clipurile celorlalți participanți.

separator
Videoclipul publicat pe 13 martie pe canalul oficial de YouTube al concursului, are deja  5 milioane de vizualizări. Pe locul doi în funcție de numărul de vizualizări se află clipul grupului electro-folcloric ucrainean Go Go pentru piesa „Nightingale” – 1 milion de vizualizări în două săptămâni.

Publicat la sfârșitul lunii februarie, clipul artistului britanic James Newman pentru piesa My Last Breath a obținut aproximativ 1 milion de vizualizări și a devenit al treilea cel mai popular.

Cu toate acestea, Little Big și-a numit principalii rivali la Eurovision 2020 nu reprezentanții Ucrainei și Regatului Unit, ci muzicieni din Islanda, Lituania și Bulgaria. Faptul că Little Big va reprezenta Rusia la Eurovision 2020 a fost anunțat pe 2 martie. În noaptea de 13 martie, grupul a anunțat că vor concerta la competiție cu piesa Uno.

Gest de bunătate. Un grup de studenți livrează produse la domiciliu bătrânilor și persoanelor vulnerabile
Articolul anterior
Închisoare pe viaţă pentru cei care încalcă carantina de coronavirus în Grecia
Articolul următor
Alte articole interesante