Piscinele s-ar putea redeschide, dar cu anumite condiții

Pe parcursul acestei săptămâni un grup de lucru va inspecta piscinele din țară pentru a verifica cum sunt respectate recomandările Comisiei Naționale extraordinare pentru Sănătate publică privind respectarea normelor sanitar epidemiologice.

separator

Potrivit prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu, doar în cazul piscinelor care respectă cu strictețe recomandările și-ar putea relua activitatea, în caz contrat acestea nu își vor putea deschide ușile pentru vizitatori.

”Pe parcursul săptămânii acesteia vom evalua încă o dată situația la piscinele din țară și vom discuta individual cu fiecare proprietar. Vrem să ne asigurăm că respectă regulile impuse și doar în aceste conditii vom putea permite redeschiderea piscinelor”, a declarat Chicu.

Numărul mare de infectați provoacă mari cheltuieli bugetare, și doar prevenind infectarea vom putea opri valul de infecții a mai spus prim-ministrul, conform www.noi.md.

Live! După două luni în spațiu, astronauții Bob Behnken și Doug Hurley se întorc pe pământ cu ajutorul capsulei SpaceX Dragon
Articolul anterior
Frumusețea Orheiului-Vechi, surprinsă de psihologul Sanda Diviricean
Articolul următor
Alte articole interesante