Platforma “Google” a interzis toate aplicaţiile care livrau canabis

Google a interzis prezenţa oricăror aplicaţii legate de vânzarea sau distribuirea produselor pe bază de canabis. Oare care o fi  scopul lor ascuns?

separator

Google a limitat accesul aplicaţiilor care se ocupă cu distribuţia şi vânzarea produselor pe bază de canabis pe toate platformele sale, notează Android Police, citat de către Futurism.

Conform comunicatelor de presă emise de către Google, motivul acestei interziceri a aplicaţiilor implicate în distribuirea canabisului are la bază dorinţa companiei de a-şi menţine platformele deschise publicului larg, inclusiv copiilor.

Aplicaţiile deja existente pe Google Play şi care se ocupă de comercializarea canabisului nu vor fi eliminate, dar vor fi nevoite să facă anumite schimbări pentru a se putea încadra în noile standarde ale companiei.

O astfel de măsură, indiferent de modul în care este sau nu justificată, trebuie privită şi ca o reamintire a puterii pe care Google o deţine în lumea actuală. Astfel, indiferent de relaxarea prevederilor legale în ceea ce priveşte consumul şi comercializarea canabisului şi a produselor derivate, nu există nicio normă legală actuală sau viitoare care să oblige Google să faciliteze asta.

Sursa

Un minor din Nisporeni s-a înecat
Articolul anterior
O fostă participantă de la Românii au talent 2019, a fost ucisă de iubitul său
Articolul următor
Alte articole interesante