Ploile fac prăpăd în țară: poduri stricate, oameni cărați în spate din calea puhoaielor, case inundate

Astăzi 29 septembrie angajații IGSU sunt alertați în mai multe localități din țară pentru a interveni la lichidarea consecințelor ploilor abundente.

separator

Pompierii sunt mobilizați pentru pomparea apei din mai multe gospodării din localitățile Tomai, Covurlui, Tochile – Răducani și Cuporani din raionul Leova, dar și localitatea Fetița raionul Cimișlia.

În orașul Cimișlia, salvatorii au intervenit pentru pomparea apei din Liceul Teoretic Ion Creangă, iar în localitatea Fetița a aceluiași raion angajații IGSU au efectuat lucrări de pompare din 7 gospodării particulare.

Potrivit informațiilor operative precipitațiile au deteriorat două poduri din localitatea Tochile – Răducani, iar mai multe grădini au fost înnămolite în satul Colibabovca, raionul Leova.

Intervenție urgentă a salvatorilor are loc și în orașul Comrat, unde mai multe porțiuni de drum local sunt afectate de ploi. În UTA Găgăuzia angajații IGSU intervin în 25 de situații pentru lichidarea consecințelor ploilor abundente.

În Chișinău pe strada Uzinelor nr.142, pompierii au evacuat peste 1000 l de apă care se scurgeau într-un magazin alimentar și au fost evacuate 2 persoane. În caz de situații de risc, oamenii sunt rugați să apeleze de urgență Serviciul 112. 

Ploaie puternică în Chișinău: străzi inundate. Rute de troleibuze sistate
Articolul anterior
Orașul Sângerei prinde culoare! Un grup de elevi talentați pictează ingenios stațiile de așteptare din oraș
Articolul următor
Alte articole interesante