Poate ea este următoarea doamnă Cruise

De la despărțirea lui Tom Cruise de frumoasa actriță Katie Holmes, numele lui a fost asociat cu numeroase celebrități de la Hollywood. Acesta a fost combinat de jurnalisti cu Nazanin Boniadi, Yolanda Pecoraro și Cameron Diaz, dar zvonurile au fost dezmințiteatunci când o noua femeie a fost vazutăieșind din locuințaacestuia.

separator

Potrivit CDL, Biserica Scientologica din care el face parte continuă căutarileunei potențiale soții pentru vedetă, organizând chiar și interviuri speciale. Dacăpână nu demult nici o candidată nu i-a fost pe plac, se pare că “pețitorii” scientologi au găsit pesoana potrivită.

Chiar dacă identitatea ei rămâneîncă un mister pentru jurnaliști, femeia care a fost zărităieșind din casa actorului seamană, fizic, cu pretendentele anterioare: frumoasă, înaltă, zveltăși elegantă. Iar aceste criterii par săîndeplinească toate cerințele petru a deveni o soție ideală pentru Tom.

Îmbrăcatăîntr-o rochie tangerine tango, purtând un palton nude și pantofi în aceeași nuanță,femeia arăta foarte bine.Rămâne de văzut dacă actorul va dori să declare ceva legat de noua sa parteneră.

Sursa: dailymail.co.uk

Vezi cine a făcut-o să plângă pe Nicole Scherzinger
Articolul anterior
Chifteluţe din orez şi fasole pestriţă
Articolul următor
Alte articole interesante