Poliția a identificat tinerele care au agresat o minoră: au între 13 și 15 ani

Poliția a identificat tinerele care au agresat o minoră, în sectorul Ciocana al capitalei.

Ieri, 07 februarie, în sursele mass-media și rețelele de socializare, au apărut imagini video unde un grup din patru tinere agresează o fată. Inspectoratul de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție, imediat s-a autosesizat cu privire la caz, fiind dispuse mai multe acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a persoanelor care apar în imagine.

În cadrul măsurilor întreprinse de către angajații poliției a fost identificată tânăra care a fost agresată. Aceasta s-a dovedit a fi o minoră în vârstă de 15 ani. Astăzi, 08 februarie, minora împreună cu mama, s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Ciocana, unde au depus o plângere cu privire la cele întâmplate.

Fata a comunicat că conflictul a avut loc în seara de 05 februarie, pe bd. Mircea cel Bătrân în spatele unui supermarket.

Tinerele participante la conflictul dat au fost identificate de către forțele de ordine, ele s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală urmează să audieze minorele care au agresat victima, pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate, cât și rolul pe care l-a avut fiecare fată în parte.

Angajații poliției în continuare întreprind toate acțiunile în stabilirea tuturor circumstanțelor în cazul dat.

În acest context Poliția recomandă părinților:

– supravegheați permanent copiii;

– discutați cu ei, pentru a nu nimeri în situații în care să devină victimă;

– dacă s-a întâmplat ca copilul să nimerească în situație de risc, imediat anunțați Poliția.

TANDEM te iubește! Începe să simți dragostea chiar de astăzi
Articolul anterior
Detoxifierea: mit sau adevăr?
Articolul următor
Alte articole interesante