Poliția oferă detalii despre accidentul grav de pe traseul Chișinău- Hâncești

21 de persoane, inclusiv doi copii, s-au ales cu diferite traumatisme în urma unui accident, produs astăzi, 4 octombrie, pe traseul Chișinău- Hâncești, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei.

separator

Actualizare: Bebelușul de numai  patru luni care se afla în automobil, împreună cu părinții acestuia, a decedat la spital din cauza rănilor grave. ,,Părinții acestuia, cu care se afla în automobilul Volkswagen, în continuare sunt în stare gravă”, a declarat Veronica Istrati, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, pentru deschide.md.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:00, când o mașină de model Wolksvagen, condusă de un bărbat de 34 ani, din Chișinău, a ieșit la depășire pe banda de sens opus și s-a tamponat într-un microbuz de model Mercedes Sprinter, de pe ruta Chișinău-Basarabeasca, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, care se deplasa regulamentar.În urma impactului, pasagerii din automobilul Wolksvaghen, un bebeluș de 4 luni și mama acestuia, de 33 de ani, șoferul microbuzului și pasagerul acestuia, un copil de patru ani, au fost internați în stare gravă la spitalul din orașul Hâncești, cu diverse traumatisme, iar 17 persoane se află în stare de gravitate medie.

În acest caz a fost pornită o cauză penală conform art. 264 alin. (3) Cod Penal.

Margarita Graciova, tânăra din Rusia căreia soțul i-a tăiat brațele cu toporul, se recăsătorește
Articolul anterior
,,Invățătorii mei” – Ana Cernicova şi Amelia Uzun au dedicat o melodie emoționantă tuturor profesorilor!
Articolul următor
Alte articole interesante