Poliția solicită repetat ajutorul cetăţenilor în identificarea femeii, găsită arsă pe un câmp

Poliția solicită, în mod repetat, ajutorul cetăţenilor la identificarea unei femei, cadavrul căreia a fost găsit pe un câmp la data de 12 decembrie 2021. Până astăzi nu a fost stabilită identitatea tinerei.

Poliția atenționează faptul că, femeia, cadavrul căreia a fost găsit ars, la momentul plecării ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă.

Astfel, poliția ,,roagă să verificați dacă sunt bine, rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise. Atrageți atenția asupra modelului cerceilor depistați, în caz că cunoașteți pe cineva care purta acest model”.

Semnalmente: vârsta aproximativ 16 – 20 ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții sunt toți naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585.

Persoanele care dispun de informații privind identificarea cadavrului şi verificarea semnalmentelor descrise, să sune la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

Igor Dodon: ,,În fiecare an de Bobotează, obișnuiesc să fac baie în apa rece a unui lac”
Articolul anterior
Două fetițe din Capitală s-au pierdut în drum spre magazin
Articolul următor
Alte articole interesante