Poliția: Un tânăr de 21 de ani a ucis trei oameni la Bălți

Polițiștii au reținut un tânăr suspect de triplu omor. Azi dimineață, Poliția din Bălți a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărire din municipiul Bălți.

separator
După ce a fost localizat și lichidat incendiul de către angajații IGSU, oamenii legii au depistat trei cadavre. Astfel, la fața locului a intervenit grupul de urmărire penală, angajații IP Bălți, ofițerii Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații, experți criminaliști și medici legiști.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de către polițiști, s-a constatat identitatea victimelor, o femeie în vârstă de 35 de ani și doi bărbați în vârstă de 40 și 44 de ani, cu semne de moarte violentă.

Grație intervenției operative a polițiștilor, suspectul în comiterea triplului omor a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, originar din Tiraspol, fără loc permanent de trai în Republica Moldova.

Acesta este reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă, fiind cercetat conform art.145 alin.(2) Cod Penal al RM.

Dana Rogoz este însărcinată în 5 luni dar nu i se vede burtica
Articolul anterior
Artistul rus Vladimir Presneakov Sr. este îndurerat de moartea lui Ștefan Petrache
Articolul următor
Alte articole interesante