Poliția vine cu o precizare, în cazul bărbatului care vindea nuci în stradă

În contextul unor imagini video, apărute pe rețelele de socializare și sursele mass-media, unde doi polițiști, imobilizează un bărbat, Poliția capitalei vine cu următoarele precizări:

separator
La 14 august, pe bd. Moscovei, sec. Râșcani, mun. Chișinău, polițiștii fiind implicați în serviciu la măsurile de profilaxie și combaterea comerțului neautorizat stadal, au observant un bărbat care, împreună cu soția și un copil minor comercializau nuci. Forțele de ordine s-au apropiat și de câteva ori au preântâmpinat soții că este interzis comerțul în stradă, recomandându-le să-și comercializeze marfa în locuri special amenajate.

La rândul său, bărbatul a manifestat un comportament neadecvat și nu s-a supus cerințelor legale a polițiștilor, numindu-i cu cuvinte necenzurate și îmbrâncindu-i.

Astfel, bărbatul a fost imobilizat și condus la sectorul de poliție, pentru documentare.

Băbatul a fost sancționat contravențional pentru “Desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător” care se sancţionează cu amendă de la 1 500 la 4 500 lei și pentru “Nesubordonarea cu rea-voinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept”, materialul urmează a fi transmis după competență în instanța de judecată pentru a se expune.

Moldovence înșelate, traficate și obligate să presteze servicii sexuale în Grecia
Articolul anterior
O asistentă de la neonatologie a îngrijit un prematur de 1,7 kg. 28 de ani mai tarziu, femeia a avut o surpriză. ,,Da, era el, venise la spital”
Articolul următor
Alte articole interesante