Polițist de frontieră, decedat într-un accident la Hâncești. Trei copii au rămas fără tată

În această dimineață, în jurul orei 07.00 poliția din Hîncești a fost sesizată referitor la un accident care a avut loc pe traseul Chișinău – Cimișlia în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hîncești.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 138055814_3114611971972427_377883114783684339_n.jpg

Automobilul de marca Dacia care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hîncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un automobil de marca Volkswagen Transporter, anunță INSP al MAI.

Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri. Automobilul Dacia, ce aparține unei companii de Taxi, era condus de un bărbat de aproximativ 30 ani, având trei pasageri, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un bărbat de 29 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Polițiștii se află la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele.Inspectoratul General al Poliției transmite condoleanțe rudelor și colegilor polițistului decedat în accident.

Bărbatul de 29 de ani, angajat al Poliției de Frontieră, care a murit în această dimineață în urma unui grav accident rutier, produs pe traseul pe traseul Chișinău – Cimișlia, a lăsat în urmă o soție îndurerată și trei copii minori. Acesta activa în cadrul Poliției de Frontieră de mai bine de nouă ani.

Câteva ore mai târziu, șoferul automobilului Dacia, în vârstă de 34 de ani, a murit pe patul de spital.

„Anunțăm cu regret că, în urma traumelor primite în accidentul care  a avut loc în dimineața zilei de astăzi, în apropiere de satul Bozieni, a decedat șoferul automobilului Dacia. Acesta avea 34 de ani și se afla în automobil împreună cu fratele său de 31 de ani, care la acest moment se află internat în spitalul raional Hâncești”, se arată într-un comunicat emis de poliție.

Un ciclon arctic aduce temperaturi de -16 grade în Moldova
Articolul anterior
Ninge în Moldova! Localitățile în care se aștern fulgi de nea! Foto
Articolul următor