Polițiștii au împărțit daruri pentru 150 de familii nevoiașe din țară

Astăzi, 30 decembrie, angajații Inspectoratului General al Poliției, împreună cu alți câțiva parteneri privați, au pornit prin raioanele țării pentru a aduce  magia sărbătorilor de iarnă, în cadrul  campaniei “Poliția aduce Crăciunul.”

Unii copii au primit în dar dulciuri, jucării, produse alimentare, alții și tablete, telefoane mobile.

De dimineață, la sediul Inspectoratului General al Poliției  un sobor de preoți  a binecuvântat inițiativa conducerii IGP și a partenerilor, iar 42 de automobile ale poliției au pornit de pe platou pentru a aduce bucuria  Crăciunului  la peste 700 de copii din toată țara. 

„În ajunul sărbătorilor de iarnă, tradiţional, Poliția Națională desfăşoară acţiuni de generozitate ce consolidează şi mai mult relaţia cu societatea. Faptele bune ne unesc, de sărbători şi în fiecare zi, iar noi ne  bucurăm  să contribuim la răspândirea lor. Anul acesta a fost unul destul de greu pentru mulți dintre noi, din cauza situației pandemice, dar totuși, fiecare copil merită zâmbete și speranțe. Împreună am demonstrat că Moș Crăciun există”, a menționat șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu.

Britanicii sunt sfătuiți să renunțe la tradiția sărutului de Revelion
Articolul anterior
O fetiță de 7 ani s-a rugat de medici să nu o facă bine ca să nu se întoarcă acasă, la părinții ei
Articolul următor
Alte articole interesante