Polițiștii din raionul Hîncești au plantat ghindă de stejar pe o suprafață de 6 hectare

Au contribui la înverzirea plaiului! Polițiștii din raionul Hîncești au plantat, vineri, 31 martie, ghindă de stejar pe o suprafață de șase hectare.

Polițiștii din raionul Hîncești au ieșit pe un câmp pentru a planta pomi

„Polițiștii din Hîncești s-au alăturat Campaniei naționale de înverzire a plaiului „Plantează-ți viitorul”. Polițiștii împreună cu angajații Hîncești-Silva au sădit ghindă de stejar pe o suprafață de șase hectare în extravilanul localităților Mereșeni și Sărata-Galbenă, contribuind astfel la restabilirea suprafețelor împădurite. Sănătatea noastră depinde de sănătatea mediului în care trăim”, se arată în mesajul IP Hîncești.

Programul Național de Împădurire prevede extinderea în următorii 10 ani a suprafeței de păduri din țara noastră cu cel puțin 145 de mii de hectare, proiectul fiind finanțat din bugetul de stat și din fondurile partenerilor de dezvoltare.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

Clipe de coșmat pentru o femeie din Ialoveni care ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Iubitul ei a alertat poliția

O femeie de 36 de ani, dintr-o localitate din Ialoveni, ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Concubinul acesteia a alertat poliția. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de ofițera de presă al Inspectoratul de Poliție Ialoveni, Didenco Mariana, scrie unimedia.info.

foto simbol

„La 21 aprilie curent, poliția din Ialoveni a fost sesizată de către un bărbat, precum că concubina sa de 36 ani, ar fi fost violată de mai mulți bărbați.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar victima a fost îndreptată pentru efectuarea expertizei medico-legale”, a declarat ofițera de presă al Inspectoratul de Poliție Ialoveni, Didenco Mariana.

Polițiștii pe urmele unui Tiktoker moldovean care și-a dotat Mercedesul cu girofar, cerând participanților la trafic să i se cedeze trecerea

Un TikToker începător s-a lăudat cu o achiziție pentru maşina sa, iar scurtul videoclip a devenit cel mai vizionat de pe canalul său. Acesta şi-a cumpărat şi instalat pe un Mercedes-Benz GLS, stilizat sub forma unui GLS 63 AMG, un girofar în toată regula, scrie www.autoblog.md.

Se pare că i-a fost livrat într-o cutie şi mai dispune de o staţie radio, semn că are şi un difuzor integrat, prin care ar putea cere participanților la trafic să i se cedeze trecerea, asta dacă va avea curajul să iasă cu girofarul pe drumurile publice, dacă nu cumva a încercat deja.

Oamenii legii s-au sesizat în urma apariției acestor imagini, iar șoferul urmează să fie identificat și tras la răspundere.

ULTIMA ORĂ! Ilan Șor ar putea să rămână fără fotoliul de deputat

Parlamentul va examina proiectul de hotărâre prin care se constată încetarea de drept a calității de deputat în Parlament a lui Ilan Șor. La ședința de astăzi, membrii Comisiei juridice, numiri și imunități au aprobat raportul pentru această inițiativă legislativă, scrie unimedia.info.

„Proiectul de hotărâre a fost elaborat urmare a deciziei Curții de Apel prin care Ilan Șor a fost recunoscut vinovat în săvârșirea infracțiunilor prevăzute în art. 190 alin. (5) și art. 243 alin. (3) lit. b) din Codul penal”, se arată într-un comunicat emis de Parlament.

Totodată, proiectul de hotărâre prevede că un mandat de deputat în Parlament, care aparține Partidului Politic „Șor”, ar putea fi declarat vacant.

Ilan Șor a fost condamnat de Curtea de Apel la 15 ani de închisoare, în dosarul ”Frauda Bancară”. 

Averea lui Ilan Șor va fi confiscată. Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu o reacție menționând că, „doar așa justiția își poate căpăta legitimitatea, prin decizii legale care pedepsesc hoții și fac dreptate”.

Reacția lui Ilan Șor după condamnare: „Nu am de gând să mă conformez, iar această decizie va fi anulată exact a doua zi după schimbarea actualului regim de către o instanță echidistantă și corectă”, a declarat Ilan Șor. Totodată, acesta a menționat că „pentru hotărârea de astăzi, acești trei judecători vor ajunge după gratii foarte și foarte curând”.

Caz tragic la Căușeni. Un bărbat și-a găsit ambii părinți fără suflare în propria lor casă
Articolul anterior
Un bărbat din Călărași, în vârstă de 53 de ani, a murit după ce casa i-a luat foc
Articolul următor