Polițiștii din Suceava au confiscat opt vehicule folosite de pirații rutieri din Republica Moldova

Având în vedere evenimentele rutiere în care au fost implicate în ultimul timp autovehicule transport persoane care tranzitează județul Suceava, având ca destinație țări din Vestul Europei, la nivelul IPJ Suceava a fost întocmit un plan de acțiune în scopul prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, dar și pentru descurajarea șoferilor de a efectua  transport internaţional rutier public de persoane cu încălcarea dispoziţiilor legale sau transport public de persoane contra cost fără a deține o licență specifică tipului de transport efectuat, scrie ziardesuceava.ro.

În cursul serii și nopții precedente (intervalul orar 18.00 – 02.00), au fost aplicate 32 de amenzi în valoare totală de 26.040 de lei, au fost reținute trei permise și retrase 15 certificate de înmatriculare. Trebuie menționat că polițiștii au confiscat opt vehicule folosite pentru transport ilegal de persoane.

Un bărbat, de 34 de ani, din Republica Moldova, a condus un microbuz, efectuând activitatea de transport persoane contra cost, fără a deține o licență taxi valabilă sau copie conformă specifică tipului de transport în cauză. 

Un bărbat, de 39 de ani, a condus  un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, efectuând activitatea de transport persoane contra cost, fără a deține o licență taxi valabilă sau copie conformă specifică tipului de transport în cauză. 

„Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, polițiștii recomandând cetățenilor să aleagă pentru călătorii unități autorizate, astfel încât să nu se expună unui risc rutier sporit și să nu riște un disconfort evident ca urmare a indisponibilizării mijloacelor de transport cu care se deplasează”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Președinta Maia Sandu, mesaj de felicitare pentru Victor Ciobanu: ,,Drapelul Republicii Moldova a fost arborat a treia oară la campionatul din Norvegia”
Articolul anterior
Motivul pentru care cetățenii din Rusia se vaccinează în masă, în Serbia, cu serurile Pfizer şi AstraZeneca
Articolul următor
Alte articole interesante