Polițiștii pe urmele unui Tiktoker moldovean care și-a dotat Mercedesul cu girofar, pentru a cere participanților la trafic să i se ,,cedeze trecerea”

Un TikToker începător s-a lăudat cu o achiziție pentru maşina sa, iar scurtul videoclip a devenit cel mai vizionat de pe canalul său. Acesta şi-a cumpărat şi instalat pe un Mercedes-Benz GLS, stilizat sub forma unui GLS 63 AMG, un girofar în toată regula, scrie www.autoblog.md.

Se pare că i-a fost livrat într-o cutie şi mai dispune de o staţie radio, semn că are şi un difuzor integrat, prin care ar putea cere participanților la trafic să i se cedeze trecerea, asta dacă va avea curajul să iasă cu girofarul pe drumurile publice, dacă nu cumva a încercat deja.

Oamenii legii s-au sesizat în urma apariției acestor imagini, iar șoferul urmează să fie identificat și tras la răspundere.

Dimitriana Bezede și Andrian Mardare au obținut medalii la Jocurile Europene de la Cracovia-Malopolska

Atleta Dimitriana Bezede s-a clasat pe locul 2 la Jocurile Europene de la Cracovia-Malopolska 2023, Divizia a doua.

Ea a înregistrat rezultatul 17.27 metri la aruncarea greutății, fiind devansată de Anita Marton din Ungaria (17.72 metri). Întrecerile în Divizia a doua au loc în perioada 20-22 iunie, transmite olimpyc.md.

Atletul Andrian Mardare s-a clasat pe locul 3 la Jocurile Europene de la Cracovia-Malopolska 2023, Divizia a doua.

El a înregistrat rezultatul 80.16 metri la aruncarea suliței, fiind devansat de lituanianul Edis Matusevicius (84.22) și ucraineanul Artur Felfner (82.24).

Fiul unui miliardar din submersibilul Titan era la concert, în timp ce tatăl lui era căutat pe fundul Oceanului

Brian Szasz, fiul vitreg al miliardarui Hamish Harding dispărut la bordul submersibilului Titan s-a dus la un concert Blink-182, la doar câteva ore după ce a aflat despre dezastru.

Brian Szasz a confirmat luni într-o postare pe Facebook că este fiul vitreg al lui Hamish Harding, apoi câteva ore mai târziu a împărtășit o fotografie cu el participând la concertul din San Diego. În fotografie, apare zâmbind și entuziasmat de concertul pe care urma să-l vadă.

„Ce vreți să fac? Să stau acasă și să mă uit la știri?”

Profilul lui Szasz este vizibil public, deși comentariile sunt permise doar familiei și prietenilor. Toți cei care au comentat postarea și-au exprimat sprijinul pentru decizia lui Szasz.

Anunțând vestea dispariției lui Harding cu alte cinci persoane pe submersibilul OceanGate Titan, în largul coastei Newfoundland, Szasz a spus: „Hamish, tatăl meu vitreg este pierdut într-un submarin. Transmit gândurile și rugăciunile mele ca misiunea de salvare să aibă succes”.

El a făcut, apoi, o postare și pe Instagram: ”Da, am fost la concert. Ce vreți să fac? Să stau acasă și să mă uit la știri? Nu îmi pare rău că am fost la concert!”

„Mama mea mi-a cerut să șterg toate postările legate de subiect”

În cursul zilei de luni, pe Twitter, Brian a răspuns în dreptul unei postări făcute de Tom DeLonge, liderul trupei Blink-182: „Tatăl meu vitreg e la bordul submarinului dispărut. Sunt devastat, dar vin la San Diego, sper că-mi veți reda speranța și că mă veți înveseli.” Mesajul a fost șters după câteva ore, notează unica.ro, conform Los Angeles Times.

El a împărtășit un link către o știre despre dispariția miliardarului magnat al aviației – și a mai spus că a fost contactat de emisiunea Tucker Carlson pentru a discuta despre dispariția tatălui său vitreg din Dubai.

Postarea a fost ulterior ștearsă de pe contul său.

Fiul miliardarului Hamish Harding din submersibilul Titan era la concert în timp ce tatăl lui murea pe fundul oceanului

„Pentru confidențialitate, mama mea mi-a cerut să șterg toate postările legate de subiect, mulțumesc pentru sprijin” – a transmis Szasz.

Miliardarul britanic Hamish Harding s-a numărat printre cei cinci pasageri care și-au pierdut viețile în timp ce coborau cu Submersibilul Titan al companiei OceanGate Expeditions spre epava transatlanticului Titanic. Submersibilul Titan a fost dat dispărut duminică și de atunci s-au făcut eforturi mari pentru a fi găsit.

„Inimile noastre sunt alături de aceste cinci suflete”

Nava a fost localizată, în urma unor ample și intense căutări internaționale, la care a fost mobilizat și robotul subacvatic Victor 6000, capabil să atingă o adâncime de 6.000 de metri,  în cursul zilei de joi.

Atât Hamish Harding, cât și ceilalți pasageri – exploratorul francez Paul-Henri Nargeolet, directorul executiv și fondatorul OceanGate, Stockton Rush, omul de afaceri britanic Shahzada Dawood și fiul său, Suleman, au murit.

„Inimile noastre sunt alături de aceste cinci suflete și de fiecare membru al familiilor lor în aceste momente tragice”, a transmis compania OceanGate Expeditions.

Coreea de Nord i-a transmis lui Vladimir Putin că îl va sprijini pe deplin, după revolta grupului paramilitar Wagner

Coreea de Nord şi-a oferit sprijinul deplin pentru Rusia după revolta grupului paramilitar Wagner, a informat duminică presa de stat.

Coreea de Nord transmite Rusiei că o va sprijini pe deplin

Într-o întâlnire cu ambasadorul rus la Phenian, Alexander Matsegora, ministrul adjunct de externe nord-coreean Im Chon Il „şi-a exprimat convingerea fermă că recenta rebeliune armată din Rusia va fi suprimată cu succes”, a informat agenţia de ştiri nord-coreeană KCNA, transmite digi24.ro.

Forţele grupului paramilitar Wagner au început să-şi părăsească poziţiile din Rusia la ordinele liderului lor, Evgheni Prigojin, care a făcut cale întoarsă după ce a sfidat direct autoritatea preşedintelui rus Vladimir Putin. Im Chon Il a afirmat că „armata şi poporul rus vor depăşi cu siguranţă greutăţile şi vor ieşi în mod eroic victorioşi din operaţiunea militară specială împotriva Ucrainei”, potrivit KCNA.

Coreea de Nord a numit conflictul un „război proxy” al SUA pentru a distruge Rusia şi a condamnat ajutorul militar occidental acordat Kievului. 

În calitate de membru permanent al Consiliului de Securitate al ONU, Rusia s-a opus mult timp noilor sancţiuni împotriva Coreei de Nord din cauza programului său nuclear şi a testelor repetate de rachete.

ULTIMA ORĂ! Ilan Șor ar putea să rămână fără fotoliul de deputat
Articolul anterior
Clipe de coșmar pentru o femeie din Ialoveni care ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Iubitul ei a alertat poliția
Articolul următor