„Pomul Vieții” 2018 – primul calendar cultural-turistic al evenimentelor din Moldova

În premieră pentru țara noastră a fost lansat calendarul evenimentelor cultural-turistice „Pomul Vieții” 2018, care are drept scop atragerea vizitatorilor străini. Calendarul conține 28 de evenimente, ce valorifică tradițiile milenare ale țării noastre în domeniu vinificației, tradițiile și obiceiurile dar și obiectivele turistice importante.

separator

60 la sută din evenimente sunt organizate în afara Capitalei, ceea ce va permite orientarea fluxului de călători în zonele rurale. De asemenea, agenda are ca scop sporirea vizibilității festivalurilor importante și poziționarea Republicii Moldova ca destinație turistică pe plan local, regional și internațional.Calendarul este parte a campaniei de promovare a sectorului turismului peste hotarele țării #Fiioaspetelenostru și va beneficia atât de promovare online prin intermediul site-ului www.moldova.travel, paginilor de Facebook Moldova: Discover the routes of life (23,000 followers) și Moldova Tourist Information Center (10,000 followers), cât și în presa locală și internațională. Totodată, Calendarul cultural-turistic „Pomul Vieții” 2018 va fi promovat în cadrul expozițiilor internaționale de profil din România, Italia, Polonia, Germania, Marea Britanie cu ajutorul Asociației Naționale pentru Turism Receptor (ANTRIM).

Anul trecut, Moldova a găzduit 14 evenimente cultural – turistice de importanță regională care au atras peste 150.000 de vizitatori și care au contribuit la apariția pe piața a noi antreprenori în domeniul turismului. În ultimii doi ani, Moldova a înregistrat o creștere media anuală de 17%, ajungând la 3,2 milioane de vizitatori.

Sursa

De la 1 martie, medicii din România vor avea salarii de circa 60 de mii de lei
Articolul anterior
Detalii despre înfiorătoarea crimă din Capitală. Ce s-a întâmplat în casa Anastasiei Cecati?
Articolul următor
Alte articole interesante