Portarul Sheriff a fost declarat Cel mai bun jucător al săptămânii în Liga Campionilor

Portarul Clubului de fotbal Sheriff, Georgios Athanasiadis, a fost ales „Cel mai bun jucător al săptămânii” în Liga Campionilor, în urma unui sondaj efectuat de UEFA. Acesta a respins 11 lovituri magnifice în poartă executate de către adversarii de la Real Madrid.

El i-a întrecut pe Leroy Sane (Bayern Munchen), Milan Shkrinyar (Inter Milano) și Darwin Nunez (Benfica Lisabona).

În meciul cu Real Madrid (2:1), portarul elen a reușit 11 intervenții providențiale, fiind lider la acest capitol în actuala ediție a Ligii Campionilor și contribuind esențial la succesul istoric al Sheriffului pe stadionul Santiago Bernabeu.

Campioana Moldovei – Sheriff Tiraspol (antrenor Yurii Vernydub) a reușit o victorie istorică pe stadionul Santiago Bernabeu, cu participarea a 25 mii de spectatori, învingând cu scorul 2:1 pe Real Madrid, în etapa a 2-a a fazei grupelor UEFA Champions League.

Toți jucătorii Sheriff Tiraspol care au participat la meci au devenit eroii întâlnirii, dar portarul Georgios Athanasiadis a meritat laude speciale, după ce a respins 11 lovituri în poartă. A fost desemnat drept cel mai bun jucător al meciului. Athanasiadis a fost distins cu un premiu comemorativ pentru recunoașterea rolului său în momentele cruciale ale meciului, a maturității tactice, a ingeniozității, a inspirației, a tehnicii remarcabile și a dedicării principiilor fair-play.

Sheriff va juca următorul meci în Liga Campionilor pe 19 octombrie, cu Inter Milano, Italia. Partida va avea loc la stadionul San Siro din Milano.

Ilegalități în penitenciare. Substanțe necunoscute, pastile și obiecte interzise, depistate în celulele deținuților
Articolul anterior
Cine va moșteni averea celui mai bogat român, mort în accidentul aviatic de la Milano
Articolul următor
Alte articole interesante