Potap i-a arătat lui Buzova un copil rănit: ,,Voi îl slujiți cu ascultare pe ,,regele” vostru”, în timp ce copiii noștri mor”

Interpretul și producătorul ucrainean Aleksey Potapenko a refuzat toate premiile primite în Federația Rusă. Ca răspuns la un apel al Olgăi Buzova, care a criticat vedetele ucrainene și le-a acuzat că câștigă bani pe teritoriul Federației Ruse, rapperul nu și-a putut reține emoțiile:

„Am înregistrat accidental o melodie cu Olya. Slavă Domnului că nu o voi lansa niciodată. Nu vom cânta niciodată. Refuz toate premiile, trofeele și cântecele voastre. Despre ce fel de cântece poți vorbi când copiii își pierd viața?!!

„Înțelegeți voi totul, voi îl slujiți pe regele vostru, care, într-o criză de demență, a decis să ne înghită pe noi și pe soțiile, mamele, fiicele și fiii noștri. Slujiți-l cu ascultare… pentru că sunteți slujitori și afide…” (Вы всё понимаете, вы служите вашему царю, который в припадке деменции решил проглотить нас и наших жен, матерей, дочерей и сыновей. Вы ему послушно служите… потому что вы челядь и тля…), s-a adresat muzicianul rușilor.

Artistul a remarcat că înțelege frica rușilor pentru ei înșiși și pentru familiile lor, deoarece el însuși este tată, dar a subliniat că lumea nu va uita niciodată atrocitățile rușilor și ale armatei lor.

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, ridicate în urma a 18 percheziții în Capitală, dar și în afara ei

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă – ridicate urmare a 18 percheziții în Chișinău și în afară. Substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare.

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Serviciului Vamal și cu sprijinul angajaților SFS și ANSP, au ridicat marți peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, în cadrul perchezițiilor în 18 locații din Chișinău și în afară.

Suplimentar, oamenii legii au ridicat cinci calculatoare, documente contabile, carnete cu înscrisuri și peste de 60.000 EUR, peste 4.000 USD și peste 360.000 MDL. Potrivit oamenilor legii, substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina de către complicii persoanelor implicate – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare. Ulterior aceasta era transmisă și utilizată în unele clinici de frumusețe din municipiul Chișinău, cât și în alte regiuni ale țării.

Investigația penală continuă, iar publicul urmează să fie informat despre rezultatele acesteia.

Accident cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 22

Accident rutier cu implicarea unui troleibuz a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei pe strada Ion Creangă, scrie stiri.md.

Potrivit ofițerului de presă Natalia Stati, a accidentul a avut loc la ora 12:20, când o mașină de model Volkswagen s-a tamponat cu un troleibuz de pe ruta numărul 22.

Ca urmare a impactului nimeni nu a avut de pătimit.

Alte circumstanțe pe acest caz se stabilesc.

Ceartă la cuțite între doi iubiți din Durlești. Cu ce s-a încheiat

Un bărbat a ajuns la spital după ce concubina acestuia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, stiri.md.

Incidentul s-a produs pe data de 24 aprilie, la Durlești, în locuința agresoarei.

Veniți la fața locului polițiștii au stabilit că o un bărbat de 42 de ani, aflându-se în ospeție la concubina sa, o femeie de 54 de ani, în urma consumului de alcool, s-au certat până la cuțite.

Astfel, în timpul conflictului, femeia a scos un cuțit și i l-a înfipt bărbatului răni în zona pieptului.

Ca urmare, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Războiul din Ucraina prin ochii unei femei însărcinate care a mers 12 ore pe jos ca să ajungă în Republica Moldova
Articolul anterior
Jurnalistul rus Dmitri Muratov scoate la licitație medalia Nobel pentru a ajuta refugiații ucraineni
Articolul următor