„Poți ajunge să câștigi 10.000 $ pe lună!” Cu ce se ocupă și cum arată românca de succes plecată la Dubai în plină pandemie

Românca Synthia Jacob (30 de ani) s-a mutat în plină pandemie în Dubai, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, acolo și-a început o carieră ca instructor de fitness, scrie digisport.ro.

Cine este Synthia Jacob, românca plecată la Dubai să înceapă o carieră în fitness.

Originară din Pitești, Synthia a adunat peste 63.000 de urmăritori pe Instagram și visează să câștige 10.000 de euro dintr-o postare pe social media.

Synthia Jacob primește în acest moment 470 de lei pentru o ședință de fitness. Ea și soțul său, originar din Alba Iulia, și-au cumpărat un apartament în Dubai Marina, la etajul 41 din cele 46 ale blocului turn.

După ce a locuit în Australia, Anglia, Japonia, Siria, Panama și Franța, unde a călătorit în interes de serviciu, femeia în vârstă de 30 de ani, care era consultant online pentru diverse produse digitale, s-a apucat de sport în 2015, la o sală de fitness în București.

„Nu neapărat pentru a schimba ceva la mine, nu am fost niciodată nici plinuță, nici slabă. Voiam să-mi elimin o slăbiciune, colegii râdeau de mine, eram foarte înceată. Aveam o teamă teribilă față de anumite exerciții fizice. În scurt timp, am devenit cea mai bună din grupă din cea mai slabă ce eram la început”, a declarat Synthia Jacob, pentru sursa citată.

Ajunsă de mai bine de un an în Dubai, Synthia Jacob a strâns deja peste 60.000 de urmăritori pe Instagram și are planuri mari.

„Influencerii mari care au peste un milion de followers pe Instagram fac chiar și 10.000 de dolari pentru o singură postare. Vreau să-mi dezvolt contul pentru a face diverse colaborări cu restaurante, hoteluri, companii. Am crescut natural contul, fără postări plătite, fără promovare. Înainte, nu mai fusesem prezentă pe o platformă de social media, dar am realizat că fără ea nu voi avea clienți”, a mai afirmat argeșeanca.

Pentru fiecare ședință de antrenament Synthia Jacob ia 400 de dirhami,  aproximativ 470 de lei.

„Acesta este prețul mediu, adică mulți localnici și expații investesc o parte din salariu în sănătatea corporală, vor să fie cât mai frumoși, cât mai sănătoși. Vreau să-mi fac o carieră în fitness, nu sunt înnebunită după câștig. Sunt o persoană minimalistă, banii nu m-au definit niciodată. Financiar sunt OK. Dar visul meu este ca fundația mea să ajute oamenii nevoiași, poate să am un show TV, să am o sală de sport la Dubai, vreau să-mi duc viața pe tiparul de acum. Poți ajunge să câștigi 10.000 de dolari pe lună, dacă ești instructor de elită”, a mai spus Synthia Jacob.

Percheziții la primăria Chișinău

Mai multe percheziții au fost operate astăzi de ofițerii CNA și procurorii mun. Bălți într-un dosar pornit pe fapte de corupere pasivă, activă și contrabandă cu valută, în care sunt vizați funcționari ai Primăriei mun. Chișinău, o companie de construcții, angajați ai Inspectoratului Național de Supraveghere Tehnică și un avocat, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Mai exact, directorul unei companii de construcție este cercetat pentru oferirea de remunerații ilicite unor funcționari ai Primăriei mun. Chișinău și unor responsabili de la INST și ÎS ”Cadastru” în schimbul obținerii unor acte permisive sau decizii favorabile pentru construirea unor imobile în capitală și în suburbiile acesteia.

Potrivit materialelor cauzei, s-a stabilit că, directorul agentului economic vizat ar fi avut multiple discuții și întrevederi cu agenți economici și cu  persoane cu atribuții de eliberare a actelor permisive și verificare a lucrărilor de construcție din cadrul Primăriei mun. Chișinău în cadrul cărora ar fi convenit asupra înregistrării actelor de recepție finală pentru mai multe imobile din municipiu. De asemenea, în cadrul unui alt dosar sunt cercetate mai multe episoade de contrabandă cu valută în proporții deosebit de mari, comise de către directorul companiei.

Astăzi, ofițerii CNA, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Bălți, au desfășurat acțiuni de urmărire penală la sediile a trei agenți economici, la birourile, domiciliile și mijloacele de transport a mai multor persoane vizate în dosar, de unde au ridicat telefoane mobile, purtători de informații și acte relevante pentru cauză.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Natalia Morari s-a lansat în campania electorală. Cu ce promisiuni a venit

Candidata a anunțat că vine „cu un program al schimbărilor radicale” cu genericul „Moldova Nouă”, iar dacă va fi implementat măcar 20-30% din el, cetățenii ar putea trăi „la nivelul unei țări europene medii”, scrie jurnal.md.

„Nu am de gând să vă promit nimic – nu sunt promisiuni, nu sunt fantezii. Este un plan clar de acțiune în fiecare domeniu al vieții sociale. Toate acestea fac parte dintr-un mare plan de transformare a țării noastre”, a spus candidata.

„Nu am de gând să vă promit râuri de lapte și maluri de miere, vă spun din start – gratuități nu vor exista. Халявы не будет. Va trebui să muncim foarte mult, dar rezultatul va fi palpabil și vizibil imediat, de fiecare dintre voi”, a mai spus Morari.

Ea a precizat că acțiunile din program vor fi vociferate la întâlnirile cu cetățenii. Precizăm că alegerile prezidențiale în Republica Moldova vor avea loc la 20 octombrie. În buletinul de vot, Natalia Morari este pe ultima poziție, a unsprezecea.

Tentativă de migrație ilegală, deconspirată e Poliția de Frontieră. Trei suspecți, reținuț

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale Vest și cei din Direcția Regională Nord, sub conducerea  Procuraturilor din raioanele Ungheni și Briceni, precum și în cooperare cu ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, au contracarat o tentativă de migrație ilegală a cetățenilor străini peste frontiera de stat, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Ca rezultat al acțiunilor speciale de investigație și de urmărire penală, trei cetățeni ai Republicii Moldova au fost reținuți pentru organizarea unei scheme prin care urmau să faciliteze pătrunderea ilegală a unor cetățeni străini în spațiul european.

Potrivit anchetei preliminare, cinci cetățeni de origine afro-asiatică au intrat pe teritoriul Republicii Moldova cu vize de tranzit, care le permiteau doar deplasarea către Ucraina. Datorită măsurilor speciale de investigație și schimbului rapid de informații între structurile regionale ale Poliției de Frontieră, grupul a fost identificat și reținut înainte ca infracțiunea să fie consumată. Urmare a acțiunilor de urmărire penală, au fost descoperite două bărci gonflabile pregătite pentru traversarea ilegală a râului Prut, precum și mijlocul de transport cu care victimele urmau a fi transportate pe teritoriul Republicii Moldova.

În privința suspecților a fost aplicat arestul preventiv pe un termen de 30 de zile, iar cetățenii de origine afro-asiatică au fost expulzați în țările lor de origine.

În cadrul cauzei penale sunt efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea colectării și administrării probelor pentru stabilirea tuturor figuranților și atragerea lor la răspundere penală, în conformitate cu legislația în vigoare.

Poliția de Frontieră de comun acord cu Procuratura Republicii Moldova își reafirmă angajamentul de a preveni și combate migrația ilegală, consolidând securitatea națională printr-o colaborare eficientă cu alte structuri de securitate.

Cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani: „Ziua e toamnă, noaptea e iarnă”
Articolul anterior
În Coreea de Nord, uleiul de gătit se vinde acum la sticle de 50 ml
Articolul următor