Potrivit consumatorilor, unele magazine ar afișa prețuri mai mari la produsele alimentare

Cumpărătorii din Chișinău se plâng de creșterea nerezonabilă a prețurilor în magazine. Piețele sunt acum închise, așa că marii comercianți ar profita de fluxul mare de cumpărători.

separator

„Rușine, creșterea prețurilor în astfel de momente. Nu am cuvinte! 262 lei kg? Prețul unui kilogram de carne de vită în zilele obișnuite a ajuns la 190-200 lei”, a scris un rezident al Capitalei, adăugând că intenționează să boicoteze supermarketurile care cresc prețurile.„Prețul cărnii de vită s-a modificat ultima dată la 25.02.2020. Creșterea prețului a fost asociată cu o creștere a prețurilor de la furnizor”, a declarat magazinul N1 pentru point.md. „Marja nu poate depăși mai mult de 20%. Ne străduim să oferim cel mai bun preț pentru clienții noștri”, a spus magazinul.

Cetățenii îndeamnă conducerea țării să intervină în această situație, amintind că piețele s-au închis în Moldova din cauza răspândirii coronavirusului, iar magazinele alimentare rămân singurul loc unde puteți cumpăra alimente și alte produse.

Profilul pacienţilor cu Covid-19 din Italia: majoritatea celor care au decedat aveau una sau mai multe patologii cronice preexistente
Articolul anterior
Serviciul Fiscal îndeamnă persoanele fizice să evite deplasarea la birourile fiscale până pe 1 aprilie
Articolul următor
Alte articole interesante