Potrivit presei germane, în restaurantul unei moldovence se vând cei mai apetisanți burgeri din Berlin

O moldoveancă are doar recenzii de cinci stele și este numărul 1 în Berlin la capitolul mâncare americană. Este vorba despre localul unei moldovence stabilită în Germania, care a reușit să ajungă în topul celor mai bune restaurante din acest oraș pe TripAdvisor.

separator
Conform TripAdvisor, din cele 240 de localuri care oferă mâncare americană, „Burger Trum” este pe locul întâi, iar din cele peste șase mii de restaurante din Berlin, acest local se află pe locul 25.

În total localul are 442 de recenzii și toate sunt de cinci stele. Restaurantul deține titlul „Best Restaurant of the Year” de la TripAdvisor.

Natalia Ciobanu, împreună cu soțul ei au plecat în Germania acum doi ani și s-au decis să deschidă un local: „Soțul meu este un bucătar cunoscut. El a făcut rețetele pentru sosurile pe care noi le utilizăm. Cotletele le facem singur, semifabricate nu utilizăm”, a povestit Natalia pentru locals.md.

sursa: www.noi.md

Bijuterii în valoare de 366.000 de dolari, furate din locuinţa interpretei Iggy Azalea
Articolul anterior
Campania „16 zile de activism împotriva violenţei”, marcată de PNUD prin mai multe activităţi de abilitare a femeilor și solidarizare cu supraviețuitoarele abuzurilor
Articolul următor
Alte articole interesante