Poveste de dragoste ca-n telenovele!

Edith Casas, o tânără de 22 de ani din Argentina, a reuşit să stârnească disperarea familiei sale deoarece a acceptat să se căsătorească cu bărbatul care a fost condamnat pentru ucidere surorii sale gemene, Victor Cingolani. 

separator

Tânăra îşi justifică decizia afirmând: „Nu sunt nebună şi nici Victor nu e ucigaşul surorii mele”. Iar cei doi se vor căsători în apropierea închisorii unde acesta ispăşeşte 13 ani pentru uciderea surorii sale gemene.

Johana, sora geamănă a lui Edith, fost model, a fost împuşcată cu doar câteva zile înainte de a împlini 20 de ani, în august 2010. Cingolani, un fost iubit al tinerei, a fost acuzat de uciderea sa şi condamnat la 13 ani de închisoare.

Deoarece că familia o acuză pe Edith că e vinovată de „o trădare îngrozitoare”, ceremonia de nuntă a fost oficiată sub o mare supraveghere a poliţiştilor, iar numărul celor care îl vor însoţi pe Cingolani de la penitenciar s-a dublat.

Marcelina Casas, mama gemenelor, spune că Edith are probleme psihologice şi se teme că bărbatul o va omorî şi pe ea. Victor Cingolani este iubitul lui Edith de 5 ani de zile, iar viitoarea sa soţie spune că e nevinovat şi că e victima unei erori judiciare. Bărbatul a fost iubitul surorii sale, Johana, timp de un an de zile şi, în ciuda zvonurilor că el ar fi avut o relaţie dublă cu ambele tinere, Edith Casas neagă, spunând că s-au apropiat la ceva timp după despărţirea acestuia de sora sa geamănă.

Sursa: http://www.realitatea.net

Noua regină a frumuseții. Cine este?
Articolul anterior
Pe Nicu Țărnă sfârșitul lumii îl va prinde…
Articolul următor
Alte articole interesante